Back to Top
#TAGS Αιγιάλεια Δελτίο Ειδήσεων Κορωνοϊός Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 Αγιά Σοφιά ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Εξάπλωση κορωνοϊού Χάρτης

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Αυγούστου 2019

Τα ζώδια σήμερα 14 Αυγούστου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα άστρα  ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια.  Χαλαρώστε και αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει και να το μετανιώσετε στο μέλλον. Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέπτεστε με καχυποψία. Αποφύγετε διαμάχες και λογομαχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πριν πάρετε αποφάσεις σήμερα συμβουλευτείτε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Γενικά η μέρα είναι εκρηκτική και εσείς ιδιαίτερα ευερέθιστοι. Συναισθηματικά, μην αφήνετε τις μικροδιαφωνίες με το ταίρι σας να προκαλέσουν ζήλιες και πάθη. Προσοχή στην οδήγηση!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας. Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας.

ΛΕΩΝ

Τυχερή μέρα η σημερινή ως αναφορά τα οικονομικά σας. Σας περιμένει προαγωγή και κοινωνική άνοδος. Ένα καινούργιο φλερτ, για σας του ελεύθερους,  θα ανανεώσει τη ζωή σας. Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα για τους δεσμευμένους, θα τους απογειώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα σας περιμένουν εκπλήξεις. Καινούργιες γνωριμίες από το φιλικό σας περίγυρο. Προοπτικές οικονομικής ανόδου στον επαγγελματικό τομέα. Μην βγάζετε τον κακό σας εαυτό και εκνευρίζεστε με τους φίλους και συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ

Ξεσπάτε σε λάθος άτομα εξαιτίας της κούρασης και της έντασης που προκαλεί το πλανητικό σύστημα σήμερα. Οι διαπληκτισμοί δεν οδηγούν πουθενά.  Θέσετε στόχους στα επαγγελματικά σας και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιθετικότητα σας οφείλετε σε ένταση και νεύρα. Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας. Καταλογίζετε ευθύνες σε ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν φταίνε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυταπάτες μπερδεύουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Πιθανόν να έχετε απώλειες… Σε προσωπικό και κοινωνικά επίπεδο, επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους  και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε να γεμίζετε με έμπνευση και είστε έτοιμοι να δράσετε. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις. Οι βιαστικές κινήσεις και οι ονειροπολήσεις δεν οδηγούν πουθενά. Στον αισθηματικό τομέα, Το ταίρι σας βρίσκεται σε αδιέξοδο και η ενοχλητική του γκρίνια σας σπάει τα νεύρα .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί. Στα οικονομικά σας δεν φαίνεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα, πέρα από την τάση σας για περιττά έξοδα.

ΙΧΘΕΙΣ

Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν… Απρόσμενες  προτάσεις όμως θα βρεθούν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες! Στον συναισθηματικό τομέα, σας περιμένει ένα ξέγνοιαστο βραδάκι με το ταίρι σας.

πηγή: alindakanaki.gr

Well Being