Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγγελος Τσιγκρής: ''Να μην κλείσει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία''

Άγγελος Τσιγκρής: ''Να μην κλείσει το κα...

Δήλωση του βουλευτή Αχαίας της ΝΔ

Με αφορμή το φημολογούμενο κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

''Η λειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς της Κλειτορίας είναι απαραίτητη, επιβεβλημένη και απολύτως αναγκαία.

Το ενδεχόμενο κλείσιμό της θα έχει ως συνέπεια να μείνει χωρίς Τράπεζα μια περιοχή που περιλαμβάνει τρεις πρώην δήμους των Καλαβρύτων, με σοβαρές συνέπειες στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Θα προκαλέσει την περαιτέρω πληθυσμιακή συρρίκνωση και εγκατάλειψη της ευρύτερης περιοχής, θα οξύνει τα ήδη αυξημένα οικονομικά προβλήματα, θα δημιουργήσει πολλές πρακτικές αντιξοότητες και θα οδηγήσει σε ερημοποίηση.

Τα προβλήματα αυτά για τους δημότες της περιοχής είναι δυσβάστακτα καθώς έρχονται να προστεθούν σε σειρά προβλημάτων, όπως το κλείσιμο δημοσίων υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια.

Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα αναγκάζονται να ταξιδεύουν στην Πάτρα και την Τρίπολη για τις τραπεζικές τους συναλλαγές.

Πρέπει, τέλος, να ληφθεί υπόψιν ότι σημαντικό ποσοστό του τοπικού πληθυσμού ασχολείται με την κτηνοτροφία. Αυτό σημαίνει πολλές καθημερινές ώρες εργασίας, μεγάλες απαιτήσεις και έλλειψη ευελιξίας.

Επιβάλλεται, λοιπόν, να συνεχιστεί η λειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς της Κλειτορίας και περιμένουμε ότι το ζήτημα θα επανεξεταστεί με ορθολογικούς όρους και γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τις ανάγκες του τοπικού πληθυσμού…''._

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις