Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Καραμανλής: Μετά το 2023 η Πατρών – Πύργου

Κ. Καραμανλής:  Μετά το 2023 η  Πατρών – Πύργου

Ο πολύπαθος δρόμος θα παραμείνει καρμανιόλα για κάποια χρόνια ακόμα

Σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή η μετατροπή της καρμανιόλας εθνικής Πατρών – Πύργου σε σύγχρονο ασφαλή αυτοκινητόδρομο δεν θα γίνει πριν το  2023. Μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο υπουργός είπε.  «Είμαστε σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση πέραν του 2023, γιατί έτσι όπως είναι το έργο, σας βεβαιώνω ότι δεν θα γίνει μέχρι τότε».

Ο κ. Καραμανλής,  άφησε αιχμές κατά του προκατόχου του, Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας ότι «βρήκαν έτοιμα έργα από τον Σαμαρά το 2014 και τα έσπασαν σε οκτώ κομμάτια για να βοηθήσουν τους δικούς τους φίλους. Και επειδή μερικοί πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν το θράσος και μας κουνούν το δάκτυλο, νομίζω ότι θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί διότι δεν έχουμε απαντήσει ακόμα. Άμα ξετυλίξουμε το κουβάρι του Πάτρα - Πύργος θα γελάσουν όλοι οι πικραμένοι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής. 

Να σημειωθεί ότι το έργο έχει παγώσει με εντολή της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών, κατ΄αρχάς με αναστολή των προκαταβολών για την έναρξη των έργων στα πέντε από τα οκτώ κομμάτια του αυτοκινητόδρομου Πάτρα - Πύργος.

 

Ακύστε σχετικά από το 34ο λεπτό και μετά και 47.49 και μετά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις