Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Μάγεψε και φέτος το Street Art Φεστιβάλ Πάτρας- ΦΩΤΟ

Μάγεψε και φέτος το Street Art Φεστιβάλ ...

Ραντεβού του χρόνου  

 

Το 4o Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας │ ArtWalk 4 ολοκληρώθηκε με την μεγάλη περιπατητική ξενάγηση.

Το 4o Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας │ ArtWalk 4 έριξε την αυλαία του την περασμένη Κυριακή μετά από 2 μήνες γεμάτους χρώμα, έμπνευση, συναισθήματα και ιδέες, με μια μεγάλη περιπατητική ξενάγηση από την Art in Progress!

Σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών επισημαίνονται τα εξής: «Όλοι μαζί επισκεφθήκαμε και γνωρίσαμε τις περισσότερες από τις 10 νέες τοιχογραφίες του φετινού, 4ου κατά σειρά φεστιβάλ, που μαζί με τις τοιχογραφίες των προηγούμενων «εκδόσεων» του ArtWalk- 31 στο σύνολο- με διαφορετικές προσεγγίσεις και τεχνικές η κάθε μία, φωτίζουν ήδη τον ιστό της πόλης.

Οι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες που είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε και φέτος στην Πάτρα, AFK, a Squid called Sebastian, Bumblebeelovesyou, ecb Hendrik Beikirch, Gera 1, JDL, KLE, Mike Maka, Millo και Taquen επικοινώνησαν μαζί μας μέσα από τα μοναδικά τους έργα και, μέσα από την διεξαγωγή ειδικά σχεδιασμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με τους μικρούς θιασώτες της street art.

Η συμμετοχή του κόσμου, τόσο των πολιτών της Πάτρας όσο και των επισκεπτών, σε όλη τη διάρκεια της ξενάγησης, ήταν πολύ μεγάλη και η κοινωνία των πολιτών μας απέδειξε, για ακόμα μια φορά, τη μεγάλη σημασία που διαθέτουν τέτοιου βεληνεκούς εικαστικά δρώμενα στην πολιτισμική ανάπτυξη της πόλης.

Η ξενάγηση κατέληξε στην οδό Κορίνθου 161, εκεί που πραγματοποιήθηκε η τελευταία τοιχογραφία στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ, όπου και μας περίμεναν πολλές εκπλήξεις!

Η τελετή λήξης του ArtWalk 4 είχε πολύ χρώμα, συζητήσεις, μουσική, λάμψη, δώρα, εικόνες, πυροτεχνήματα και την υπόσχεση να συνεχίσουμε να βλέπουμε την πόλη μας με διαφορετικά μάτια. Η υπαίθρια γκαλερί street art της Πάτρας μεγαλώνει και γίνεται σημείο αναφοράς εντός και εκτός Ελλάδας!

Δίνουμε ραντεβού σε ένα χρόνο και, μέχρι τότε, το κεφάλι ψηλά! Art in Progress Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με αντικείμενο τον πολιτισμό.

Τo ArtWalk 4 πραγματοποιήθηκε υπό την συνδιοργάνωση: της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την θερμή βοήθεια των ελληνικών εταιριών μεγάλων χορηγών μας: την εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων Χρυσανθόπουλος Α.Ε. και την βιομηχανία χρωμάτων VECHRO και την θερμή βοήθεια του χορηγού οπτικοακουστικών μέσων: την εταιρία Μediamarkt.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture