Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σία Κοσιώνη παίρνει άδεια και περιγράφει τις ιδανικές διακοπές

Η Σία Κοσιώνη παίρνει άδεια και περιγράφ...

Το αντίο της παρουσιάστριας

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη και σύζυγος του νέου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, θα λείψει από τις τηλεοπτικές οθόνες, μιας και πήρε την κανονική της άδεια. Το ζευγάρι μαζί με τον καρπό του έρωτά τους, τον σχεδόν δίχρονο γιο τους, δεν έχει αποκαλύψει που θα περάσει τις διακοπές του, μιας και κρατάει χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανέβασε ένα κείμενο, αλλά και ένα βίντεο για να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και να περιγράψει τις ιδανικές διακοπές, όπως η ίδια τις θέλει.

Γράφει λοιπόν, η Σία Κοσιώνη:

«Ήταν κι αυτή μια σεζόν που τα είχε όλα. Χαρές, λύπες, αγωνίες, αδρεναλίνη, κούραση. Είναι όμως όλα αυτά μαζί που κάνουν αυτή τη δουλειά συναρπαστική. Τα παίρνω όλα μαζί στο καλοκαίρι μου, να τους βάλω τα απαραίτητα φίλτρα και σύντομα με το καλό θα είμαστε και πάλι μαζί για την 14η σεζόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Όπως με ξέρατε τις προηγούμενες 13. Με λίγα ή πολλά, κοντά ή μακριά, να περνάτε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. ΥΓ: Η φωτό από μια από τις εξαντλητικές πρόβες των εκλογών!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight