Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Από το έδρανα της Βουλή στα έδρανα του Αριστοτέλειου ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Από το έδρανα της Βουλή στα έδρανα του Α...

Τι αποφάσισε η Σύγκλητος

Από τα έδρανα της Βουλής στα έδρανα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ περνά ο Ευάγγελος Βενιζέλος. με την ιδιότητα του καθηγητή του  Συνταγματικού Δικαίου. Από το νέο ακαδημαϊκό έτος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος γυρνά στον ακαδημαϊκό χώρο, μετά την απόφασή του να μην συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου. 

Ο κ. Βενιζέλος έκανε σχετική αίτηση στις 26 Ιουνίου στο ΑΠΘ η οποία και συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (23/7) συνεδρίασης της  Συγκλήτου η οποία και αποφάσισε την «άρση αναστολής των καθηκόντων του καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Νομικής, Ευάγγελου Βενιζέλου λόγω λήξης της θητείας του ως βουλευτή».

 Ο κ. Βενιζέλος εκλέχθηκε στο ΑΠΘ το 1984 υφηγητής και στη συνέχεια καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, δημοσιεύοντας μεγάλο αριθμό μελετών, μονογραφιών, σχολίων σε δικαστικές  αποφάσεις και διδακτικών συγγραμμάτων.

Η συνεδρίαση της  Συγκλήτου δεν πραγματοποιήθηκε χθες στην κεντρική διοίκηση αλλά στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, το οποίο βρίσκεται εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν νέες αντιδράσεις φοιτητών  για την αναγόρευση του Μητροπολίτη Άνθιμου ως επίτιμου διδάκτορα.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις