Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΙΔΙ

/

Εξαφανιστε ψείρες και κόνιδες μεμιάς.

Εξαφανιστε ψείρες και κόνιδες μεμιάς.

Στην πιο εντυπωσιακη αντιφθειρική κλινική.

Είναι δυνατόν να εξαφανιστούν μεμιάς ψείρες και κόνιδες μέσα σε ένα δίωρο, με απόλυτα φυσικό τρόπο, δίχως χημικά σκευάσματα και φάρμακα; Μπορεί το παιδί μας  να απαλλαγεί εύκολα και ανώδυνα από την πιο ενοχλητική μόλυνση της εποχής στο κεφάλι του; Σας λέμε ναι! Η Πάτρα διαθέτει μια απίστευτα πρωτοποριακή και αποτελεσματική αντιφθειρική κλινική- μοναδική στο είδος της- η οποία καταπολεμάει δραστικά τη φθειρίαση. Η Antiliceεγγυάται 100% πεντακάθαρα κεφαλάκια άμεσα, σε ένα ευχάριστο, μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους.

 

Οι γονείς δεν πρέπει πλέον να ανησυχούν για την ατέλειωτη φαγούρα των παιδιών τους , ούτε να αναλαμβάνουν οι ίδιοι να τα απαλλάξουν από τα ανεπιθύμητα ζωύφια. Η Antilice, στις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις της στο κέντρο της Πάτρας,  αναλαμβάνει την απομάκρυνση ψειρών και κονίδων, με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, χάρη στην ειδική γνώση, τον σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό και το έμπειρο εκπαιδευμένο προσωπικό της.  Η διαδικασία της θεραπείας μετατρέπεται σε  ευχάριστο παιχνίδι και η ανακούφιση έρχεται χωρίς καμία καταπόνηση.


Η θεραπεία πραγματοποιείται σε όλες τις ηλικίες επειδή γίνεται  με απόλυτα φυσικό τρόπο !!!
 

Θεραπεία και συμβουλές πρόληψης

-Συγκεκριμένα,  η θεραπευτική μέθοδος ξεκινάει με έλεγχο με microcamera για εκτίμηση του μεγέθους της μόλυνση. Ακολουθούν ξήρανση της κολλώδης ουσίας όπου έχουν προσκολληθεί τα αυγά (κόνιδες), αφύγρανση της κεφαλής από τη βάση της τρίχας, ενυδάτωση των μαλλιών και του δέρματος με το προληπτικό διάλυμα Hairmed X1  και απομάκρυνση 100% των ψειρών και 100% των κονίδων με επαγγελματικά χτενάκια.

 

-Στην Antilice επιπλέον δίνονται και συστάσεις πρόληψης, ώστε τα παιδιά να μην ταλαιπωρηθούν ξανά. Για παράδειγμα, τα παιδιά με μακριά μαλλιά, είναι προτιμότερο να  τα δένουν, ώστε να μην έρχονται εύκολα σε επαφή με τα μαλλιών άλλων παιδιών που έχουν ψείρες. Να προσέχουν να μην ανταλλάσσουν προσωπικά αντικείμενα με φίλους και να κάνουν χρήση του προληπτικού διαλύματος HairMed X1, του σαμπουάνHairMed X2 και της  λοσιόν καθημερινής χρήσης HairMed X3.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.antilice.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being