Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Top Gun επιστρέφει στο σινεμά 34 χρόνια μετά! ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ

Το Top Gun επιστρέφει στο σινεμά 34 χρόν...

Ο "Μάβερικ" ξαναπετά

Πέρασαν 33 χρόνια... Το 1986 προβλήθηκε μία ταινία που έμελλε να εξελιχθεί σε θρύλο. Εκατομμύρια νέοι -ως επί το πλείστον- της εποχής, έκαναν όνειρα να γίνουν πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, τα χαρακτηριστικά μπουφάν Flight ξεπούλησαν αμέτρητες φορές και σε όλες τις αποχρώσεις και ένας τεράστιος σταρ του Χόλιγουντ αποδείκνυε τη λάμψη του.

Ο νεότατος τότε Τομ Κρουζ, στον ρόλο του ατίθασου πιλότου που προσπαθεί εναγωνίως να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον πατέρα του (βετεράνος πιλότος και ήρωας), εκτόξευσε κυριολεκτικά μία ταινία... προβολή του επίλεκτου σώματος του αμερικανικού Ναυτικού, κάνοντας το Top Gun μία από τις πιο πετυχημένες προβολές όλων των εποχών.

Πλέον ο... Μάβερικ ετοιμάζεται να «πετάξει» και πάλι στη μεγάλη οθόνη, αξιοποιώντας, αυτή τη φορά, τη νέα τεχνολογία και τις άπειρες δυνατότητες που προσφέρει.

Σχεδόν έναν χρόνο πριν την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους, το Top Gun: Macerick κυκλοφόρησε το πρώτο του επίσημο τρέιλερ.

Μία πρώτη... γεύση από την... επιστροφή της επικής επιτυχίας, πριν την πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου 2020:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight