Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Ιουλίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 30 Ιουλίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός
Για πολλούς Κριούς, η μέρα θα φέρει μεγάλες νίκες! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρετε μια σημαντική θέση στην δουλειά σας ή να έχετε μια αύξηση μισθού. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις δημιουργικές ιδέες τους. Νιώστε ελεύθεροι να πειραματιστείτε στις επιχειρήσεις και στις προσωπικές σχέσεις! Όταν πρόκειται όμως για τις προσωπικές σχέσεις, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τη διάθεση του συντρόφου σας. Ίσως να μην συμφωνεί σε αυτό που έχετε στο μυαλό σας…

Ταύρος
Φροντίστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ένα πράγμα τη φορά και μην προσπαθείτε να κάνετε εκατό πράγματα ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό να συντονιστείτε, ώστε η επιτυχία να έρθει και με τη βοήθεια της τύχης. Η μέρα είναι επίσης κατάλληλη για οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τον πνευματικό σας ορίζοντα. Είναι όμως πιθανό να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες προβληματικές σχέσεις στη ζωή σας. Ένας αγώνας επικράτησης στο χώρο εργασίας ή μια διαμάχη σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να ξεκινήσει σήμερα…

Δίδυμος
Για πολλούς η μέρα μπορεί να αποδειχτεί σημαντική για τις σχέσεις σας. Μπορεί να αισθανθείτε αδιαφορία από τους στενούς φίλους σας και την έλλειψη προσοχής από τον σύντροφό σας. Ίσως μια παρόμοια κατάσταση θα διαμορφωθεί σε επαγγελματικό επίπεδο και να διαπιστώσετε ότι έχετε επωμιστεί τον κύριο όγκο εργασίας μόνοι σας. Μια δημιουργική απασχόληση, ένα αγαπημένο χόμπι ή τα ψώνια μπορούν να αποτελέσουν διέξοδο για το άγχος της ημέρας.

Καρκίνος
Συνιστάται να αποφύγετε τις σοβαρές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της μέρας, εάν αυτό είναι δυνατό, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να ακυρωθούν οι προσπάθειες σας από τυχαία γεγονότα. Εστιάστε στον εαυτό σας και στις προτεραιότητές σας, τουλάχιστον για σήμερα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία το τρέχον project σας, ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα χωρίς εκκρεμότητες. Ωστόσο, στα ψώνια θα έχετε τύχη! Μπορείτε να βρείτε κάτι πολύτιμο σε αρκετά πιο προσιτή τιμή, να ανταλλάξετε με επιτυχία ένα εξοπλισμό ή να αγοράσετε μερικά κομψά αντικείμενα σε καλή τιμή.

Λέων
Η μονοτονία θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας, και αργεί να έρθει το Σαββατοκύριακο … Προσπαθήστε να μην πνιγείτε στη ρουτίνα των καθημερινών σας υποθέσεων. Μην επιτρέπετε τη μιζέρια της καθημερινότητας να κυριαρχεί στις σκέψεις και τις πράξεις σας. Γιατί μπορείτε να χρωματίσετε τον μικρόκοσμο σας με το άπλετο φως της δημιουργικότητας σας! Για το βράδυ δεν συνιστώνται εξομολογήσεις ερωτικής φύσης, το πολύ αλκοόλ και η κατάχρηση στο φαγητό.

Παρθένος
Θα αισθανθείτε δυσαρέσκεια με τον εαυτό σας για πράξεις του παρελθόντος και απαισιοδοξία για το μέλλον ή μια έντονη νοσταλγία για το παρελθόν. Απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατό από τα θλιβερά αυτά συναισθήματα και επικεντρώστε την προσοχή σας στο σήμερα. Γιατί η ζωή είναι εδώ και τώρα και το μόνο που έχουμε σίγουρα είναι η παρούσα στιγμή. Χαμογελάστε στη ζωή, για να σας χαμογελάσει και αυτή! Το βράδυ υπάρχει η αυξημένη πιθανότητα μιας ενδιαφέρουσας συνάντησης και γνωριμίας.

Ζυγός
Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα, ειδικά εάν προέρχεται από τα χείλη ενός σχετικά αγνώστου ατόμου. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης! Πέραν αυτού, η μέρα σας αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Επαγγελματικά δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες ή μεγάλες προκλήσεις. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήσετε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας αγαπάτε τα extreme sports, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας. Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού ή εξάρθρωσης των κάτω άκρων!

Σκορπιός
Μη ανακατεύεστε σε προβλήματα των γύρω σας, γιατί θα γίνετε κακοί. Είναι καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο και να εστιάσετε στην επίλυση των δικών σας προσωπικών προβλημάτων. Άλλωστε οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν έχετε μεγάλα περιθώρια καθυστερήσεων. Η μέρα ωστόσο προσφέρεται για συνομιλίες και παραδοχή συναισθημάτων. Μη φοβόσαστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας. Στα οικονομικά σας όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί!

Τοξότης
Επαγγελματική αλλαγή πορείας μπορεί να φέρει η μέρα! Ευνοούνται οι αλλαγές που είναι ωστόσο καλά μελετημένες! Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν όμως καμιά σιγουριά. Μη ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση να είστε ευγενείς! Κάποια επαγγελματική σας ενασχόληση ή ένα project δεν ολοκληρώνεται γιατί ίσως να υπάρξει αλλαγή πορείας πλεύσης. Οι τίμιες προσπάθειες γίνονται θεμέλια για μελλοντικές εξελίξεις. Σκεφτείτε πρώτα και μετά αποφασίστε ή ενεργήστε.

Αιγόκερως
Υποτονική διάθεση υπάρχει σήμερα στο αέρα. Ξεκουραστείτε και φροντίστε τον εαυτό σας, για να έχετε δυνάμεις για την υπόλοιπη βδομάδα. Μπορεί να συναντήσετε μια πρόκληση ή μια δυσκολία, αλλά με τις ενέργειές σας τελικά θα οδηγηθείτε στη σωστή λύση του προβλήματος. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα! Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε…

Υδροχόος
Με αυξημένη τη γοητεία σας μπορείτε να κερδίσετε τον ερωτικό σας σύντροφο ή να κάνετε μια ευχάριστη κοινωνική εμφάνιση. Ωστόσο επικοινωνιακά είναι μια δύσκολη μέρα. Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις κάνουν το κλίμα ακόμη πιο βαρύ… Δεν χρειάζονται όμως ηττοπάθειες! Μια αλλαγή στην στάση ενός προσώπου απέναντι σας, σας συγκινεί και σας προκαλεί διάφορα συναισθήματα. Ωστόσο υπάρχει ασάφεια, αοριστία και υποσχέσεις απραγματοποίητες που θα πρέπει να προσέξετε!

Ιχθείς
Οι δοσοληψίες αποδίδουν όταν γίνονται με καλή διάθεση αλλά και βάσει καλά μελετημένων σχεδίων! Επαγγελματικά ή και κοινωνικά, προέχει το καθήκον σήμερα, το οποίο όμως μπορεί να σας εξασθενίσει πνευματικά και σωματικά. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα. Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.

πηγή: alindakanaki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being