Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φλας στο birthday party της Panik Records στο Island

Φλας στο birthday party της Panik Record...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δημοφιλείς καλλιτέχνες γιόρτασαν τα 8 χρόνια της εταιρείας των Πάρη Κασιδόκωστα- Γιώργου Αρσενάκου, εκεί οι συμπατριώτες Nτάβλας, Ζαχαράτος, Alcatrash

Φαντασμαγορικό ήταν το πάρτι της Panik Entertainment Group στο Private House του Island,  παρουσία δημοφιλών τραγουδιστών, συνεργατών και φίλων. Οι ιδρυτές της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας, Πάρης Κασιδόκωστας και Γιώργος Αρσενάκος, έκοψαν την δίμετρη επετειακή 3D τούρτα του εμβλήματος της Panik,  πρόσφεραν δροσερά cocktails από την premium βότκα Stolichnayaου και κάλεσαν το πλήθος να ξεφαντώσει μέχρι πρωίας.

 

 Μέσα σε μια οκταετία η Panik έχει ταχύτατα αναπτυσσόμενη, διαρκώς ανοδική και ισχυρή παρουσία. Διαθέτει το μεγαλύτερο active roster, με περισσότερους από 100 καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων τα πιο επιτυχημένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, αναδεικνύει νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες και κυκλοφορεί τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες. Τα τραγούδια της αγαπιούνται από το κοινό, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και έχουν τις περισσότερες μεταδόσεις, ενώ μονοπωλούν τις πρώτες θέσεις των local digital charts και των φυσικών πωλήσεων. Στις φωτογραφίες θα δείτε πέρα από τη μητέρα και την αδελφή του Πάρη Κασιδόικωστα Μαριάννα Λάτση και Εριέτα Κούρκουλου, τους καλλιτέχνες Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Melisses, Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά, Ευρυδίκη, Nίνο, Κωνσταντίνο Αργυρό, Stan, Demy, Light, Τζόζεφιν, Κόνι Μεταξά κ.α. Εκεί ήταν και οι συμπατριώτες μας Alcatrash, Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Ντάβλας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View