Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Wimbledon 2019: Δείτε την κερκίδα των celebrities που λατρεύουν το τένις

Wimbledon 2019: Δείτε την κερκίδα των ce...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δροσερό και ανοιχτόχρωμο το βεστιάριο στους αγώνες με δημοφιλέστερο brand το Ralph Lauren

Καταιγισμός φωτογραφικών φλας αυτές τις μέρες στο καλοκαιρινό Λονδίνο, καθώς όλοι οι μεγάλοι stars του τένις αποθεώνονται από τα πλήθη αλλά και από διασημότητες που συνωστίζονται στις καθιερωμένες, παραδοσιακές κερκίδες. Βρετανοί καλλιτέχνες αλλά και μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ έσπευσαν να χειροκροτήσουν το Φέντερερ, το Ναδάλ αλλά και τον Αντι Μάρει με τη Σερένα Γουίλιαμς.

 Εννοείται πως το παλάτι εκπροσωπήθηκε και φέτος στο Wimbledon: η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον έδωσε το παρόν με λευκό φόρεμα Suzannah, ενώ η Μέγκαν Μάρκλ προτίμησε τζιν παντελόνι με μπλέιζερ L’ Agence και μενταγιόν με το αρχικό γράμμα του γιου της στο λαιμό.

Στυλιστικά, επιλέγονται πολύ το λευκό, το μπεζ και γενικότερα τα ανοιχτά χρώματα ενώ τα ρούχα είναι άνετα και δροσερά. Ηδη σχολιάστηκαν εγκωμιαστικά οι πάντα trendy και κομψές καλλονές Σιένα Μίλερ και Πόπι Ντελεβίν με περιβολές Ralph Lauren, σχεδιαστή που επέλεξαν αρκετές επώνυμες στις κερκίδες των vips.

Στις κερκίδες θα δείτε τον αθλητή και αρραβωνιαστικό της Λόπεζ, Αλεξ Ροντρίγκεζ, την Αννα Γουίντουρ της αμερικάνικης Vogue, τον αμερικανό δημοσιογράφο Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ, την πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Mέισι Γουίλιαμς, τον tv star Σπένσερ Μάθιους, τις ηθοποιούς Φελίσιτι Τζόουνς, Ρέμπελ Γουίλσον, Ρουθ Γουίλσον, Τζανέλ Μοναέ,Tζόλι Ρίτσαρντσον, την πρώην Spice Girl Τζέρι Χόρνερ, τη Νικόλ Ρίτσι, τoυς βρετανούς σταρ Ρίτσαρντ Γκραντ, Μάθιου ΓκουντΣαμ Κάφλιν, τα μοντέλα Λάρα Στόουν, Αμπερ Λε Μπον, τα αδέλφια Πίπα και Τζέιμς Μίντλετον και βέβαια την πάντα όμορφη Κιμ Σίαρς σύζυγο του Αντι Μάρει…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View