Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατερίνα Γρηγορίου Σολωμού: Θα είμαι παρούσα για τα προβλήματα της Αχαΐας

Κατερίνα Γρηγορίου Σολωμού: Θα είμαι παρ...

Δήλωση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

Στον απόηχο των βουλευτικών εκλογών η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το Κίνημα Αλλαγής, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής του Παν/μίου Πατρών, Κατερίνα Γρηγορίου Σολωμού ευχαριστεί όλους τους Αχαιούς για την στήριξή τους.

Σε δήλωσή της χαρακτηριστικά αναφέρει: «Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο, ειλικρινές και εγκάρδιο «ευχαριστώ» στους πολίτες της Αχαΐας που στήριξαν με την ψήφο τους το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αλλά και σε όλους τους φίλους και τις φίλες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους σε αυτό τον ωραίο, το σημαντικό αγώνα για το νομό μας, για τη χώρα μας, για τη δημοκρατική παράταξη.

Ευχαριστώ όλους όσοι έδωσαν δύναμη στο ΚΙΝ.ΑΛ. προκειμένου να συνεχίσει την πορεία ανασυγκρότησης του χώρου της κεντροαριστεράς, ενωμένο, με σταθερό και αδιαπραγμάτευτο προοδευτικό προσανατολισμό, με συνέπεια λόγων και έργων, με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο και τους ανθρώπους του, πίστη στην αναγκαιότητα και τις αρχές της εθνικής συνεννόησης.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πολλούς φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι με πείσμα και ενθουσιασμό, δίχως να υπολογίσουν το χρόνο, τον κόπο και την προσπάθεια, στήριξαν τον προσωπικό μου αγώνα καταφέρνοντας να καλύψουν με την πολύτιμη βοήθειά τους, τον ελάχιστο χρόνο (μόλις ένα μήνα) που είχα στη διάθεσή μου, προκειμένου να επικοινωνήσω την υποψηφιότητά μου σε έναν ολόκληρο νομό και να καταφέρω αυτήν τη σημαντική καταγραφή.

Μεγάλη συγκίνηση και μεγάλη τιμή για μένα, η παρακαταθήκη του πατέρα μου, Γρηγορίου Σολωμού. Τον «συνάντησα» σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού, στις κουβέντες μου με τους Αχαιούς, στις αναμνήσεις που μοιράστηκα μαζί τους, για τον πολιτικό και τον άνθρωπο.

Ευχαριστώ όλους όσοι με πίστεψαν σαν άνθρωπο, σαν επιστήμονα, σαν ενεργό πολίτη και μου εμπιστεύτηκαν όχι μόνο την ψήφο τους, αλλά και τη φιλία και την εκτίμησή τους. Για μένα αυτή η θερμή στήριξη της υποψηφιότητάς μου από τους Αχαιούς σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου, αποτελεί ευθύνη. 

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρούσα για τα προβλήματα της Αχαΐας στην τετραετία που ακολουθεί και ότι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες του νομού, θα ενισχυθεί καθώς οι πολίτες μας δίνουν δύναμη για να μας έχουν συμμάχους στους αγώνες για προάσπιση των δημοκρατικών κεκτημένων, για ένα κράτος ισονομίας και δικαίου και –κυρίως- για την άμεση και αποτελεσματική συμβολή μας στην επίλυση των προβλημάτων τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις