Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: ο νομός κράτησε το προοδευτικό και δημοκρατικό πρόσημο

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: ο νομός κράτησε το προοδε...

Η ανακοίνωση της νομαρχιακής του κόμματος για το εκλογικό αποτέλεσμα

 

Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για το εκλογικό αποτέλεσμα σημειώνεται: Θεωρούμε ότι είναι μια σαφής νίκη της Νέας Δημοκρατίας που της δίνει τη δυνατότητα να σχηματίσει Κυβέρνηση και μάλιστα με αυτοδυναμία.

Όμως δεν είναι στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι επιθυμούσαν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και μέσα σε ένα μήνα από το 23% περίπου να φτάσει στο 31,5% πράγμα που σημαίνει ότι αύξησε τη δύναμή του κατά 25%.

Είναι πια ο μεγάλος πόλος του κεντροαριστερού προοδευτικού χώρου και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας έτσι ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού και οι κατακτήσεις της προηγούμενες τετραετίας να διατηρηθούν. Έχουμε τη δύναμη και τη διάθεση να παλέψουμε για αυτόν τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε και στήριξε πάνω μας τις ελπίδες του για ένα καλύτερο αύριο.

Η Αριστερά ξέρει και να χάνει και να κερδίζει, δεν σταματάει όμως ποτέ να αγωνίζεται για την προστασία της κοινωνικής πλειοψηφίας και των εργαζομένων.

Όσον αφορά τον νομό Αχαΐας είμαστε στα ποσοστά που είμασταν τον Σεπτέμβριο του 2015 επιτυγχάνοντας πανελλαδικά τη δεύτερη καλύτερη εκλογική επίδοση του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία. Άρα, δικαιούμαστε να είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάναμε και το αποτέλεσμα που είχε και πρέπει να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που πραγματικά μας έδωσε αυτή τη χαρά,  ο νομός μας να κρατήσει το προοδευτικό και δημοκρατικό πρόσημο".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις