Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ποιοι υποψήφιοι βουλευτές προηγούνται στην Αχαΐα

Ποιοι υποψήφιοι βουλευτές προηγούνται στην Αχαΐα

Ποιοι δίνουν μάχη μεταξύ τους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μάχη του σταυρού και στον νομό Αχαΐας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα σε ποσοστό ενσωμάτωσης ως προς τη σταυροδοσία στο 45.26% των εκλογικών τμημάτων από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα προηγούνται η Σία Αναγνωστοπούλου και ο Κώστας Μάρκου. 

Μάχη στην τρίτη και τέταρτη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν αντίστοιχα ο Γιώργος Κυριακόπουλος και ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος με  μικρή διαφορά μεταξύ τους.

Από τη ΝΔ στην Αχαΐα με την καταμέτρηση των ψήφων προηγούνται ο Άγγελος Τσιγκρής και ο Ανδρέας Κατσανιώτης. Στην τρίτη θέση από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ βρίσκεται ο Ιάσονας Φωτήλας και στην τέταρτη θέση πέρασε η Χριστίνα Αλεξοπούλου, ενώ νωρίτερα ήταν στην τέταρτη θέση ο Θανάσης Νταβλούρος.

Στο ΚΙΝΑΛ πρώτος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και δεύτερη η Κατερίνα Σολωμού με λίγες ψήφους διαφορά από τον Μαρίνο Σκανδάμη από το ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, από το ΜέΡΑ25 η Αποστολοπούλου Ευαγγελία και ο Αριστοτέλης Παναγόπουλος.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΣ και τα ως τώρα αποτελέσματα (ενσωμάτωση 69%) των εκλογικών τμημάτων οι έδρες του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα είναι 3 της ΝΔ επίσης 3, μία στο ΚΙΝΑΛ, μία στο ΚΚΕ, και μία στο ΜεΡΑ25. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις