Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύεται την Φωτεινή Ψυχίδου

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποκάλυψε γιατί δεν...

Η ευχή για τον γάμο της Ευρυδίκη

Τον λόγο για τον οποίο δεν παντρεύεται με την Φωτεινή Ψυχίδου αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Κοργιαλάς. «Δεν θα παντρευτούμε γιατί η Φωτεινή θα ξεκινήσει να έρθει στην εκκλησία και θα πάει για μπάνιο στην παραλία! Και θα περιμένω σαν τον βλάκα έξω από την εκκλησία…» ανέφερε στην εκπομπή Happy Day.

«Ο Δημήτρης θέλει να παντρευτούμε. Από την άλλη, εγώ πλέον δεν θέλω να παντρευτώ, επειδή θεωρώ πως με το γάμο θα παγιώσουμε τη σχέση μας και θα δέσουμε το γάιδαρό μας. Η ανασφάλεια που έχουμε, τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης, λειτουργεί σαν αφροδισιακό στη σχέση μας» είχε δηλώσει πάντως η Φωτεινή Ψυχίδου σε συνέντευξή της στο People πριν περίπου δύο χρόνια.

Αναφερόμενος στην πρώην σύζυγο του την Ευριδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς δεν δίστασε να της ευχηθεί για το γάμο της: «Με την Ευρυδίκη δεν μιλάμε, αλλά έμαθα ότι παντρεύεται και καλά κάνει. Και με πολλούς απογόνους!».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι ένας ευτυχής μπαμπάς και δηλώνει πως ο γιος του είναι μεγάλος του έρωτας. «Μετά την περιπέτεια του γιου μου ξυπνάω κάθε βράδυ να δω αν αναπνέει», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής για τον μικρό Θανάση, καρπό του έρωτα του με τη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight