Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ποια είναι η Bakalaros Group

Ποια είναι η Bakalaros Group

Δραστηριοποιείται από το 1980

Η Bakalaros Group δραστηριοποιείται από το 1980 στην εμπορία και διανομή ζύθου, οίνου, αναψυκτικών και ποτών. Με αφετηρία την Αχαΐα, συνεχίζει με την ίδια ενέργεια και αφοσίωση να έχουμε έναν στόχο: Να είναι η πρώτη επιλογή των πελατών του. Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρεία αναπτύσσεται και εξελίσσεται σε ένα δίκτυο σημείων, ανθρώπων και υπηρεσιών για το οποίο είναι υπερήφανοι. Με την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων προμηθευτών της FMCG αγοράς στην Ελλάδα, αλλά και ποιοτικών τοπικών παραγωγών, οι συνεργάτες της εμπιστεύονται την Bakalaros Group για την διανομή και προώθηση των προϊόντων τους. Έχοντας γνώση της αγοράς, αναπτυσσόμενο portfolio προϊόντων και
εξειδικευμένες ομάδες πωλήσεων, οι ανάγκες των πελατών της είναι πάντα προτεραιότητα.

Στην Bakalaros Group πιστεύουν στους ανθρώπους τους γιατί είναι αυτοί που στηρίζουν το έργο και τις αξίες της. Με οργανωμένη δομή υποστηρίζουν και ενδυναμώνουν την ομάδα της συνεχώς. Επενδύουν στην εκπαίδευσή τους και στις νέες τεχνολογίες. Με τον τρόπο αυτό ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της σε πραγματικό χρόνο.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις διανομής στην Αχαΐα καλύπτουν μια στεγασμένη έκταση logistics 16.000 τ.μ. Σε λιγότερο από μια δεκαετία δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν  ακόμα 3 περιφερειακά depots διανομής και logistics σε Αιτωλοακαρνανία, Άρτα & Θεσπρωτία, εξυπηρετώντας γεωγραφικά και προϊοντικά τους πελάτες της. Ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις της και με τον στόλο της– 55 φορτηγά – σερβίρει πάνω από 3.750 τελικά σημεία στις αγορές που δραστηριοποιείται.

Στην Bakalaros Group παρακολουθούν τις τάσεις της αγοράς, λαμβάνουν υπόψιν τα πλάνα των προμηθευτών και τις ανάγκες των πελατών. Παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες από εκπαιδευμένους ανθρώπους για κάθε ξεχωριστή ανάγκη. Συνδυάζουν τις γνώσεις τους με τις επιθυμίες των πελατών και προσφέρουν tailor made λύσεις.

Στην Bakalaros Group, οι πελάτες για σχεδόν 40 χρόνια γνωρίζουν ότι είναι η πρώτη τους προτεραιότητα. Τους επιλέγουν γιατί:

·         Τους προσεγγίζουν προσωπικά και γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής και κάθε εμπορικού καναλιού.

·         Προσφέρουν στην επιχείρησή τους προϊόντα και υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες τους και τις υποστηρίζουν με έμπειρους ανθρώπους και συχνές επισκέψεις.

·         Αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των προμηθευτών και πελατών και παρέχουν λύσεις που δίνουν αξία και στους δύο.

Μάθετε περισσότερα για την εταιρία εδώ: https://bakalaros.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά