Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η κόντρα των υπονοούμενων Τσίπρα - Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη στη συνέντευξη στο ΣΚΑΙ

Η κόντρα των υπονοούμενων Τσίπρα - Κοσιώ...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δεν ήταν λίγες οι στιγμές έντασης, αιχμών, υπονοούμενων και διαξιφισμών στη συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Τσίπρας.

Μια από αυτές, προέκυψε κατά τη συζητήση για το νέο Ποινικό Κώδικα. Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πως «ο ποινικός κώδικας προβλέπει την αύξηση του χρόνου για τους ισοβίτες» και πρόσθεσε πως «κακώς παρουσιάζεται ότι η κυβέρνηση θέλει να αποφυλακίσει τον Γιωτόπουλο, τον Κουφοντίνα ή τα άλλα μέλη της 17Ν».

Μάλιστα άφησε αιχμές κατά της Σίας Κοσιώνη, κατηγορώντας την ότι αναπαράγει fake news και κάνει αντιπολίτευση, ενώ καταλαβαίνει και σέβεται πως έχει πλέον "οικογενειακή σχέση" με άνθρωπο (σ.σ. τον Κώστα Μπακογιάννη) που έχει χάσει τον πατέρα του (σ.σ. Παύλο Μπακογιάννη) από τρομοκρατική επίθεση της 17 Ν.

«Εγώ δεν κάνω αντιπολίτευση, είμαι δημοσιογράφος» απάντησε αρχικά η Σία Κοσιώνη, προσθέτοντας: "Μην μου καταλογίζετε υπερβολικό συναίσθημα", αλλά και "είστε υπερευαίσθητος με την ευαισθησία των άλλων".

"Επιτρέψτε μου να είμαι και εγώ λίγο ευαίσθητος. Μόνο εσείς θα είστε; Τόση ώρα αξιολογείτε και κρίνετε. Να μην κάνω και εγώ μια αξιολόγηση;" ανταπάντησε ο Τσίπρας.

Δείτε τα βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight