Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: «Γαλάζια» βραδιά σε γαλάζιο φόντο στα Βαλιμίτικα Αιγίου  

Ιάσονας Φωτήλας: «Γαλάζια» βραδιά σε γαλ...

Συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ

 

Με φόντο το γαλάζιο του Κορινθιακού Κόλπου, στο τουριστικό περίπτερο των Βαλιμίτικων Αιγίου, υποδέχτηκε ο Ιάσονας Φωτήλας τους εκατοντάδες φίλους του από την Αιγιάλεια το βράδυ της Δευτέρας, διοργανώνοντας ακόμα μία χαρακτηριστική και αξιομνημόνευτη βραδιά της προεκλογικής περιόδου στην Αχαΐα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι η παρουσία τόσων πολλών ανθρώπων δείχνει ότι η Αιγιάλεια την προσεχή Κυριακή θα αποκτήσει το χρώμα… της θάλασσας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και σε όλη την Αχαΐα, όπως και σε όλη τη χώρα, ώστε από την επόμενη Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δημιουργήσει μία ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση ελπίδας για όλους του Έλληνες.

«Ζούμε τις πιο σημαντικές μέρες της νεότερης ιστορίας. Σε μερικές μέρες όλοι οι Έλληνες ενωμένοι θα γυρίσουμε σελίδα και θα ξεφύγουμε από τις αυταπάτες του κ. Τσίπρα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Φωτήλας, κάνοντας λόγο για το «τέλος μίας θλιβερής εποχής», την «ολοκλήρωση ενός αγώνα ήθους, τιμής και αλήθειας που όλοι μαζί δώσαμε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη», αλλά και την «έναρξη ενός νέου και ενδεχομένως πιο δύσκολου αγώνα για να ξαναφέρουμε στην πατρίδα το χαμόγελο της προκοπής»

Ο Ιάσονας Φωτήλας υπογράμμισε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και του νέου αγώνα, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου η Αιγιάλεια, αλλά και συνολικά η Αχαΐα, να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο. «Η πολιτική ποτέ δεν ήταν για μένα επαγγελματική αποκατάσταση, ούτε αυτοσκοπός.

Πάντοτε ήξερα ότι αν δεν μπορείς να αφουγκραστείς τις ανάγκες του τόπου σου και να υπηρετήσεις τους συμπολίτες σου χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, τότε καλύτερα να μην ασχολείσαι με την πολιτική.  Πάντοτε ακολούθησα τον δρόμο της καρδιάς και της συνείδησής μου. Γι’ αυτό και δέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη, γι αυτό έδωσα τον αγώνα, γι’ αυτό και θα συνεχίσω να τον δίνω – με τη δική σας στήριξη – και μετά τις 7 Ιουλίου…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις