Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγική η κατάσταση των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα - Κάνουν "περιπολίες" στα συνεργεία - ΦΩΤΟ

Τραγική η κατάσταση των οχημάτων της ΕΛ....
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ξεμένουν ακόμη και από λάδια - Συνεχείς οι βλάβες

Την επιτακτική ανάγκη της άμεσης ανανέωσης του στόλου των οχημάτων της τοπικής αστυνομίας θέτουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας. Πολλά από τα περιπολικά αλλά και τις μηχανές έχουν καταγράψει στο ενεργητικό τους εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, καθιστώντας επικίνδυνη την υπηρεσία των αστυνομικών που επιβαίνουν σε αυτά.

Οι βλάβες είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο σύμφωνα με τους ίδιους. Περιπολικά βρίσκονται καθηλωμένα στα συνεργεία για επισκευές, καθώς έχουν υποστεί βλάβες γιατί ξεμένουν ακόμη και από λάδια.

Πρόσφατη ενίσχυση/ανανέωση του στόλου δεν αφορούσε την Δυτ. Ελλάδα

Τα 114 νέα οχήματα που παραλήφθηκαν πρόσφατα από την Ελληνική Αστυνομία δεν θα τα δει η Αχαΐα και γενικότερα η Δυτ. Ελλάδα.

Πρόκειται για 107 μοτοσικλέτες κι έξι αυτοκίνητα, που αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας, καθώς και λεωφορείο που αποτελεί δωρεά της εταιρείας «Μυτιληναίος Α.Ε.».

56 μοτοσυκλέτες έχουν κατανεμηθεί σε Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Οι υπόλοιπες 51 μοτοσυκλέτες διατίθενται για τις επιχειρησιακές ανάγκες σε θέματα συνοριακής φύλαξης και εν γένει διαχείρισης των προσφυγικών/μετανευστικών ροών σε αστυνομικές Υπηρεσίες παραμεθορίων κατά βάση περιοχών (Ροδόπη, Ξάνθη, Θεσπρωτία, Χίο, Σάμο, Λέσβο, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Καστοριά, Πέλλα, Ιωάννινα, Ορεστιάδα, Κιλκίς, Ρέθυμνο, Χανιά, Λασίθι).

Τα έξι περιπολικά 4Χ4 κατανεμήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την κάλυψη ουσιαστικών υπηρεσιακών αναγκών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις