Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παναγιώτης Διαμαντόπουλος:" Το ΜέΡΑ25 πολύ πιο επικίνδυνο για τη ΝΔ σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ "

Παναγιώτης Διαμαντόπουλος:" Το ΜέΡΑ...

Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή Αχαίας με το ΜΕΡΑ25

O ΣΥΡΙΖΑ πλέον είναι πολιτικά νεκρός και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό οι ολιγάρχες του τόπου. Πήρε ψήφο για να εφαρμόσει κοινωνική δικαιοσύνη και αντί για πόλεμο κατά των ολιγαρχών εξαντλήθηκε σε προεκλογικά επιδόματα, σε βόλτες με θαλαμηγούς εφοπλιστών και εν τέλη σε προώθηση νέων συμφερόντων καταλήγοντας σε ένα κακό ΠΑΣΟΚ.

Σαν Μαύρη τετραετία θα μπορούσε πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί το διάστημα 2015-2019.Περίπου τριάμισι χρόνια μετά, δηλαδή στο τέλος Απριλίου 2019, ο αριθμός των φορολογούμενων στους οποίους η φορολογική διοίκηση είχε επιβάλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης είχαν εκτιναχθεί στους 1.205.540.

Από 700.000 περίπου μέτρα αναγκαστικής είσπραξης από τις ΔΟΥ που είχαμε στις αρχές του 2015 το 2019 μας βρίσκει περίπου με 1.205.000 εντολές. Αν σκεφτείτε ότι τα 1.200.000 αφορούν ΑΦΜ ανθρώπων που στην πλειοψηφία συνδέονται με 4 μελείς οικογένειες στην πράξη το ΙΔΙΟ το κράτος έχει δημεύσει τα περιουσιακά στοιχεία και πτωχεύσει κοντά στα 4,5 εκ πολίτες.

Τα τελευταία τρία χρόνια για κάθε εργάσιμη μέρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύει 580 λογαριασμούς δηλ. καταστρέφει 580 οικογένειες.

Από τους οφειλέτες του δημοσίου αξίζει να αναφερθεί ότι το 54% χρωστάει ποσά κάτω των 500 ευρώ(οι άνθρωποι αυτοί είναι πλέον τόσο φτωχοί που περιμένουν το επίδομα του Τσίπρα απλά και μόνο για να πληρώσουν τα μικροποσά στην εφορία). Το υπόλοιπο 33% χρωστάει ποσά ως 5.000 ευρώ. Με απλά λόγια συντελείται κυριολεκτικά σφαγή και οικονομική εξόντωση με μαζικά πογκρόμ αδιακρίτως κοινωνικής τάξης αφού το 90% των οφειλετών σχετίζονται με μικροποσά.

Ακόμα πιο τραγικό είναι ότι οι μικροοφειλές προς το δημόσιο παρόλο που αφορούν σχεδόν το 90% των οφειλετών αντιστοιχούν μόνο στο 2.3% του ποσού από τα 104 δις οφειλών προς το δημόσιο!!! Δηλαδή οι ΔΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ 2,3% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!

Από την άλλη μόνο περίπου 1000 ΑΦΜ χρωστούν από 10.000.000 ως 100.000.000 ευρώ ο καθένας!!!! Προφανώς είναι πολύ πιο εύκολο να αρπάξεις το σπίτι ενός πτωχευμένου ιδιοκτήτη πχ καφενείου που δεν έχει να πληρώσει 2.000 ευρώ στην εφορία από τα εκατομμύρια ευρώ ενός ισχυρού ολιγάρχη.

Από την «Σεισάχθεια» που υποσχόταν η κυβέρνηση Τσίπρα το 2015 περάσαμε σε «έκρηξη» πλειστηριασμών . Μόνο μέσα σε ένα χρόνο, το 2017 αυξήθηκαν κατά 64%(!), σε σχέση με το 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία των συμβολαιογράφων που επεξεργάστηκε η ΕΛΣΤΑΤ.

 

Στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχουν αναρτηθεί 30.529 πλειστηριασμοί ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, με ημερομηνία εκτέλεσης έως τον Σεπτέμβριο του 2019. (ένας κύριος λόγος που η κυβέρνηση επέλεξε να πάει σε εκλογές τώρα και όχι τον Οκτώβριο).

Από τον Φεβρουάριο του 2018, όταν και ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί μέσω της ειδικής πλατφόρμας, μέχρι και σήμερα έχουν γίνει 21.103 πλειστηριασμοί ακινήτων και κινητών στοιχείων.

 

Παρά το τέλος των μνημονίων, όπως η ίδια διατυμπανίζει, περάσαμε στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και μάλιστα με διαδικασίες fast track.

 

Τα ακίνητα εκποιούνται γρηγορότερα σε νέες μειωμένες τιμές που θα κινούνται πολύ κάτω από τις εμπορικές αξίες.

 

Ποια είναι η αντίδρασης της ΝΔ στα προηγούμενα? Καμία!!! Γιατί πολύ απλά αυτοί τα ψήφισαν.

 

Το ευτύχημα είναι ότι ο Έλληνας έχει καταλάβει και το Μητσοτάκη και φαίνεται ξεκάθαρα από το ότι ο Μητσοτάκης δεν πήρε ούτε ψήφο από αναποφάσιστους.Το Μητσοτάκη τον ψήφισαν μόνο αυτοί που ψήφιζαν διαχρονικά ΝΔ και τα συγκεκριμένα εγχώρια συμφέροντα. Η πλειοψηφία των Ελλήνων γνωρίζει πολύ καλά ότι η ΝΔ δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω στον τόπο. Ο Άδωνις, Ο Κυριάκος και η παρέα του θεσμοθέτησαν τα προηγούμενα δεινά, και έβαλαν μια σειρά φόρων που οδήγησαν στη μιζέρια και στις κατασχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τυχαίο που στο πρόγραμμα της η ΝΔ δεν έχει καμία ουσιαστική φοροελάφρυνση μιας και οι περισσότερες θα γίνουν στο βάθος της τετραετίας.Απλά όταν έρθει των επόμενων εκλογών αντί για εκλογικά επιδόματα θα δώσουν φοροελαφρύνσεις σε όσους επιβιώσουν. Δε λένε κουβέντα για τις κατασχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αφού με τον ίδιο ζήλο θα τις συνεχίσουν και αυτοί ώστε στο τέλος της τετραετίας αντί για προεκλογικά επιδόματα που έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοί θα μοιράσουν φοροελαφρύνσεις σε όσους μέχρι τότε καταφέρουν να επιβιώσουν.

Τρέμουν όμως το ΜέΡΑ25 και δεν είναι σχήμα λόγου. Γιατί η τάση των αναποφάσιστων στις ευρωεκλογές πήγε στο ΜέΡΑ25. Το ΜέΡΑ25 δεν είχε την παραμικρή διαφήμιση αλλά παρόλα αυτά ο Έλληνας το έμαθε. Και ακόμα χειρότερα για τη ΝΔ ο Έλληνας ψήφισε ΜέΡΑ25. Το οποίο αν επαναληφθεί στις εκλογές η ΝΔ θα στερηθεί την αυτοδυναμία.

Δεν είναι τυχαίο που λίγες μέρες πριν τις εκλογές μέχρι και βιβλίο έβγαλαν τα παπαγαλάκια για το επερχόμενο Grexit. Ούτε είναι τυχαίο που θυμήθηκαν τα capital controls και τον Βαρουφάκη. Βέβαια ξεχνούν ότι η ανακεφαλαιοποίηση δεν έγινε λόγω capital controls αλλά επειδή ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και προσεχώς ΣΥΡΙΖΑ (βλ. περίπτωση Πολάκη) έδιναν δάνεια μόνο με εγγύηση την υπογραφή του εκάστοτε Ψυχάρη.

Και ακόμα χειρότερα για αυτούς το ΜέΡΑ25 δεν είναι ούτε ΣΥΡΙΖΑ να βολτάρει σε θαλαμηγούς ούτε οργανώνει φιέστες ενώ ο μέσος Έλληνας ψυχορραγεί. Το #ΜέΡΑ25 γνωρίζει απόλυτα την παθογένεια του ελληνικού οικονομικού συστήματος και θα ξεβολέψει πολλούς όταν μπει στη Βουλή.

Δείτε τα αποτελέσματα της κρίσης σε 60” εδώ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις