Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οργισμένο σχόλιο Αχτσιόγλου για την Athens Voice- Ακυρώνει συνέντευξή της

Οργισμένο σχόλιο Αχτσιόγλου για την Athe...

Για το θέμα του θανάτου της νοσοκόμας

Για απανθρωπιά κάνει λόγο η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου αναφορικά με την σημερινή ανάρτηση της Athens Voice η οποία προκάλεσε σάλο αφού έκανε απρεπές «μαύρο χιούμορ» με τη νεκρή μετανάστρια-νοσοκόμα.

Μάλιστα η κυρία Αχτσιόγλου μετά από αυτή την εξέλιξη αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη της συνέντευξη στο συγκεκριμένο Μέσο Ενημέρωσης.

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε στο facebook:

"Η σημερινή ανάρτηση της Athens Voice (official) που λοιδωρεί μια νεκρή μετανάστρια- καταδεικνύει τον μεγαλύτερο κίνδυνο που μας απειλεί: τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Αυτό είναι τελικά το σημείο συνάντησης του ρατσισμού, του σεξισμού και της ταξικής υπεροψίας. Και με αυτό το σύμπαν δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαλόγου.

Πριν λίγες μέρες είχα δεχτεί την πρόταση να παραχωρήσω μια συνέντευξη στην Athens Voice παρότι ο λόγος της συχνά είναι εξαιρετικά κατεδαφιστικός έναντι της κυβέρνησης. Προφανώς μετά τα σημερινά, ακύρωσα την συνέντευξη. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω. Γιατί εδώ δεν πρόκειται για πολιτική διαφωνία. Εδώ πρόκειται για απανθρωπιά."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις