Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιφασιστική συγκέντρωση την Πέμπτη στην Πάτρα

Αντιφασιστική συγκέντρωση την Πέμπτη στην Πάτρα

Στις 7μμ στην πλατεία Γεωργίου

Η δημοτική κίνηση «Ανταρσία στην Πάτρα» καλεί στην αντιφαασιστική συγκέντρωση που οργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ την Πέμπτη 27/6, στις 7μμ στην πλατεία Γεωργίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της:

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή του αντιφασιστικού κινήματος. Μετά από 4 χρόνια δίκης έχουν ξεκινήσει οι απολογίες των νεοναζί δολοφόνων. Η δική βαδίζει προς το τέλος της και χρειάζεται να κλιμακώσουμε σε κάθε σημείο για να κλείσουμε την ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής στην φυλακή. Η ίδια η δική ήταν αποτέλεσμα της πάλης των αντιφασιστών και χρειάζεται να συνεχίσουμε μέχρι να κερδίσουμε την καταδίκη τους. Η τελική ευθεία της δικής αρχίζει μετά από μια συντριπτική ήττα των χρυσαυγιτών στις περασμένες ευρωβουλευτικές και δημοτικές εκλογές. Η προοπτική να βρεθούν εκτός βουλής είναι μπροστά μας. Δεν θα αφήσουμε εκατοστό για να κάνουν εγκληματική «προεκλογική εκστρατεία» μίσους και βίας. Δεν θα τους αφήσουμε να εμφανιστούν στην πόλη του Τεμπονέρα που τους έχει κλείσει χρόνια τώρα την πόρτα. Απαιτούμε να μην επιτραπεί στον υπόδικο Λαγό να ξεφύγει παριστάνοντας τον ευρωβουλευτή. Καμιά προβολή για τους εγκληματίες νοσταλγούς του Ολοκαυτώματος.

Την Πέμπτη και η Πάτρα θα φωνάξει «Έξω από την Βουλή οι νεοναζί-Μέσα στην φυλακή». Καλούμε τη νεολαία και την εργατική τάξη, τα σωματεία και τους φοιτητικούς συλλόγους, όλη την Αριστερά και τους αγωνιστές του κινήματος να βρεθούν την Πέμπτη στην πλατεία Γεωργίου. Καλούμε την Δημοτική Αρχή, που ορθά δεν παραχωρεί χώρους στους νεοναζί, να βρεθεί στον δρόμο εκείνη την μέρα. Όλοι την Πέμπτη, στις 7μμ, στην πλατεία Γεωργίου. Για να τελειώνουμε με τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής! Ανταρσία στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις