Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το χορευτικό υπερθέαμα που παρουσίασε ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το χορευτικό υπερθέαμα πο...

Την Κυριακή 23/6/2019 το βράδυ στο θεατράκι στη Μαρίνα

Ένα Χορευτικό υπερθέαμα παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 ,στο θεατράκι Μαρίνας Πατρών όπου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης των χορευτικών Τμημάτων του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πατρών για το 2019.

Σε ένα κατάμεστο θέατρο και με την συνοδεία της Παραδοσιακής ορχήστρας "ΑΡΤΥΜΑ" και την συμμετοχή όλων των χορευτών του συλλόγου παρουσιάστηκαν χοροί από όλη την Ελλάδα. Μια διαφορετική νότα έδωσε στην όλη παράσταση η αναβίωση του εθίμου του "ΠΟΥΡΠΟΥΡΗ" και της κορτοπούλας, ένα έθιμο που μας έρχεται από την Θράκη. Εντυπωσίασαν όλα τα τμήματα ξεχωριστά και την παράσταση «έκλεψαν» οι Λαϊκοί χοροί που γέμισαν την σκηνή με πανέμορφες φορεσιές με χρώματα σε ένα σκηνικό εποχής. Θερμές ευχαριστίες από τον Παγκαλαβρυτινό σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην παράσταση και τίμησαν με την παρουσία τους την όλη εκδήλωση.

Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν τη βραδιά, ο Αιδεσιολογιότατος Πρωτοπρεσβήτερος Πατήρ Γεώργιος Χρονόπουλος, Εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Πατρών, ο Φωκίων Ζαίμης Περιφερειακός Σύμβουλος, οι υποψήφιοι Βουλευτές Αλεξοπούλου Χριστίνα, Ευσταθία Γιαννιά, Νταβλούρος Αθανάσιος, Τσιγκρής Άγγελος, πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ρηγοπούλου Ασπασία Ιατρός, η Αθηνά Τραχήλη – κτηνίατρος καθώς και ο Σακελλαρόπουλος Νίκος επίτιμος πρόεδρος του Π.Σ. και Συγγραφέας.

Παρέστησαν και οι Γεώργιος Τσάλτας Πρόεδρος Εργοληπτών Πάτρας, Κατερίνα Τσιούμα Πρόεδρος Ευρυτάνων, Δημήτριος Αντωνιάδης Πρόεδρος Σωματείου Φάρος Ποντίων Πάτρας, Δημήτριος Βούλγαρης Πρόεδρος Ροές, Γιάννα Δρούκα από το ΛΑ.Χ.Ο.Π., ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος "Φίλερης",  ο Δημήτρης Αναγνώστου από τον Παμμικρασιατικό, η Άννα Σπηλιωτακάρα Ιατρός Αιματολόγος - Πρώην Διευθύντρια κέντρου Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Αγίου Ανδρέα και γενικά με μεγάλη κοινωνική δράση, οι Δημήτρης Κατσικόπουλος, Λεωνίδας Θωμάς, Ιωάννης Καραγιάννης, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σουλίου, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο κ Νίκος Τσώνης, ο κ. Ανδρέας Φρούντας (Κρήνη), η πρόεδρος του συλλόγου Βλασίας Καρναβά Μαρία, κ.α.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στου μουσικούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτοί ήταν : o Αδαμόπουλος Βασίλης Κρουστά

Καμμένος Χρήστος τσαμπούνα καβάλι

Οικονόμου Γιάννης βιολί τραγούδι

Παπαπροκοπίου Ελένη λαούτο τραγούδι

Παυλακάκης Περικλής γκάιντα

Στασινόπουλος Σπύρος μπουζούκι τραγούδι

Ντάνος Γιάννης Ακορντεόν.

Τέλος ο Παγκαλαβρυτινός ευχαριστεί τους χοροδιδασκάλους, Ντάνο Γιάννη, Παραδοσιακά-Κωστόπουλο Τάκη, Λαικά, Αθανασόπουλο Βαλεντίνο-Λάτιν.Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Φώτης Παπαθεοδώρου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture