Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Κατσανιώτης: Με τις γυναίκες πρωτοπόρες για να διώξουμε την πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος

Ανδρέας Κατσανιώτης: Με τις γυναίκες πρω...

Εκδήλωση για τις γυναίκες στην Πάτρα

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα που έστειλε ο Ανδρέας Κατσανιώτης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στο Apotheosis Stage της Ηρώων Πολυτεχνείου, σε μια πολυπληθή συγκέντρωση, αφιερωμένη στις γυναίκες.

O κ. Κατσανιώτης αφού χαιρέτησε και ευχαρίστησε προσωπικά όλες τις γυναίκες  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, μίλησε για το αύριο της Αχαΐας, χαρακτηρίζοντας ως ευκαιρία της χώρας να αναδείξει αυτοδύναμη και ισχυρή τη Νέα Δημοκρατία και την επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά από 4 σκληρά χρόνια λαϊκισμού και ιδεοληψιών, ξέρουμε καλά ότι οι ανάγκες της πατρίδας είναι πολλές. Και χρειάζονται σημαντικές και άμεσες παρεμβάσεις και αλλαγές» τόνισε, προσθέτοντας πως στην προσπάθεια που τόσο ο ίδιος προσωπικά κάνει, όσο και συλλογικά η ΝΔ, η συμβολή των γυναικών θα είναι καταλυτική. «Δεν είναι μόνο ότι η γυναίκα στην Ελλάδα είναι, αποδεδειγμένα, η πιο σύγχρονη και μεθοδική, επιχειρηματίας, επαγγελματίας, επιστήμονας και αγρότισσα. Είναι ότι  η Ελληνίδα σύζυγος και μάνα κράτησε όρθια την οικογένειά της στα χρόνια της κρίσης»,  τόνισε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως αυτή η μεγάλη προσπάθεια κάθε Ελληνίδας πρέπει να συνεχιστεί, αλλά αυτή τη φορά, σε έναν δρόμο ελπίδας για όλους, με ισχυρό συμπαραστάτη την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. 

Ελπίζω και εύχομαι, όπως την είχα μέχρι τώρα, έτσι και να συνεχίσω να έχω την στήριξή σας. Θέλω επίσης να είστε βέβαιες ότι είμαι αποφασισμένος να  βοηθήσω την Αχαΐα μας. Με εσάς τις γυναίκες πρωτοπόρες, για να διώξουμε την πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος», ανέφερε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κατσανιώτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις