Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η καθιερωμένη Fun Day και φέτος από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ

Η καθιερωμένη Fun Day και φέτος από τα Κ...

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε μια ακόμη επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά, για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ με τη διοργάνωση της καθιερωμένης μεγάλης γιορτής λήξης της σχολικής χρονιάς, Fun Day, όπου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, στον υπέροχο και καταπράσινο προαύλιο χώρο του παραρτήματος Καλλιθέας οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν το Fun Day, αφού ήταν γεμάτο με διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Κάθε παιδί είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ατομικά και ομαδικά παιχνίδια, όπως, Survivor, Στόχοι, Εμπόδια για όλους, Libo, Παιχνίδια νερού, Απόχες και πολλά άλλα. Δεν έμειναν όμως εκεί, οι μικροί μας καλλιτέχνες ανέδειξαν το ταλέντο τους δημιουργώντας όμορφες καλοκαιρινές ζωγραφιές πάνω σε T-shirts ενώ διασκέδασαν και με το face-painting.

Στο φετινό Fun Day, διοργανώθηκε ο πρώτος διαγωνισμός μαγειρικής για παιδιά με τη σεφ Δήμητρα Μπεγλερίδη. Το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού ήταν αυτό που έκανε και τις 5 ομάδες να κερδίσουν τελικά! Πάρτι χωρίς χορό δε γίνεται! Έτσι η Ομάδα Juniorsevents εκτός από τα παιχνίδια ανέλαβε και τις χορογραφίες των παιδιών! Παράλληλα υπήρχαν άφθονα παγωτά, αναψυκτικά και πολλή μουσική!

Το φετινό Fun Day ήταν το πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη χρονιά, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο άλλο ένα επιτυχημένο σχολικό έτος αφού, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρων και ενθουσιασμό την επίσημη ομάδα STEM education που έκανε παρουσίαση των μοντέλων Ρομποτικής. Η Ρομποτική είναι ένα Νέο Project που τα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής Λάτση έχουν εντάξει στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα από τον Σεπτέμβρη του 2018 και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας έως και παιδιά Γυμνασίου.

Η Διεύθυνση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λάτση, ευχαριστεί θερμά, όλους τους μαθητές που συμμετείχαν αλλά και τους γονείς που παρευρέθησαν στην γιορτή, την ομάδα του Juniors Club που ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την γιορτή, την ομάδα STEM education που έκανε την παρουσίαση των μοντέλων Ρομποτικής και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την πολύτιμη βοήθειά του και εύχεται σε όλους, Καλό Καλοκαίρι!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά