Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Το πιο delicious brunch, κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, ξεκινάει αυτή την Κυριακή

Το πιο delicious brunch, κυριολεκτικά δί...

Με την υπογραφή του ανερχόμενου Σεφ Χρήστου Μπουρνάκα

Το Tulum, το ολοκαίνουργιο μαγαζί στο Καστελόκαμπο το οποίο έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του, μας προσκαλεί στο πρώτο brunch που θα πραγματοποιήσει αυτή την Κυριακή. Οι πληροφορίες λένε ότι θα στηθεί ένας ατελείωτος μπουφές διπλά στη θάλασσα, γεμάτος αλμυρές και γλυκές νοστιμιές. Θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λαχταριστές ομελέτες, pancakes με σοκολάτα και όχι μόνο, αυγά μάτια με λουκάνικα και ό,τι άλλο ‘’τραβάει’’ η όρεξή μας. Το brunch θα καθιερωθεί και καθέ Κυριακή θα μπορούμε να το απολαμβάνουμε στο Tulum. Το brunch φέρει την υπογραφή του ανερχόμενου Σεφ Χρήστου Μπουρνάκα.

To σκηνικό του μαγαζιού εντυπωσιακό, απόλυτα boho και εξωτικό, το οποίο μας προδιαθέτει για την καλή συντροφιά που θα μας κρατήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Θυμίζουμε ότι το «Tulum» αποτελεί επιχειρηματικό βήμα δυο γνωστών ονομάτων της νέας γενιάς της εστίασης και της διασκέδασης, του Τόλη Φωτεινάτου και του Αλέξη Σταθά στη γνώριμη θέση του πρώην Estivo στην παραλία Καστελόκαμπου, δηλαδή με κοντινή και εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Πάτρας. Ολη τη σαιζόν, από το πρωί, θα προσφέρει καφέ, χυμούς, κοκτέιλ, ποτά στους ημιυπαίθριουςχώρους του αλλά και κάτω στη θάλασσα με τις αναπαυτικές ξαπλώστρες. Η κλειστή αίθουσα από το φθινόπωρο θα παραχωρείται για εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι, γαμήλιες εκδηλώσεις και βαπτίσεις.

 

Πρώτο brunch αυτή την Κυριακή από τις 9:30 έως τις 12:30, με την επιμέλεια του chef Μπουρνάκα και μπουφέ δίπλα στη θάλασσα. 

Info:

Tulum sea side restaurant

Kastelokabos beach

@Tulum seaside

Rsrv : 2614-003392

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life