Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Κατσανιώτης: Η Νέα Δημοκρατία είναι ο Φορέας της Εθνικής Συνεννόησης

Ανδρέας Κατσανιώτης: Η Νέα Δημοκρατία εί...

Τηλεοπτική συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ

«Η σταθερότητα της χώρας προϋποθέτει αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας» υπογράμμισε ο βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, προσθέτοντας ωστόσο πως «η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει συναίνεση και προσπάθεια συνεννόησης με άλλες πολιτικές δυνάμεις».

Ο κ. Κατσανιώτης, κατά τη διάρκεια παρουσίας του σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί διαρκώς για συνεννόηση και το ίδιο θα κάνει και ως επόμενη κυβέρνηση, σημειώνοντας πως το ουσιαστικό είναι η «μέγιστη δυνατή ταύτιση με την κοινωνία» μέσα από την οποία θα ξεπεραστούν οι δύο μεγάλες «πληγές» του παρελθόντος, δηλαδή ο λαϊκισμός και ο διχασμός.

«Είναι απολύτως θετικό ότι ξεπερνούμε την εποχή του λαϊκισμού και του διχασμού. Και είναι δεδομένο πως η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη δύναμη της αλήθειας, της λογικής και της συνεννόησης» είπε ο βουλευτής, ο οποίος αναφερόμενος και στην τουρκική προκλητικότητα, καθώς και στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρόσθεσε: «Φορέας της εθνικής συνεννόησης είναι η Νέα Δημοκρατία. Και είναι απολύτως θετικό το αποτέλεσμα που υπήρξε στην Ε.Ε. αλλά δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε το παράδοξο, ο κ. Τσίπρας που παλαιότερα έλεγε όχι στην Ευρώπη και μέχρι πρότινος κατήγγειλε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και τον κ. Βέμπερ προσωπικά, να προστρέχει τώρα στην Ευρώπη και ο κ. Βέμπερ με το ΕΛΚ να αποτελούν συμπαραστάτες της εθνικής προσπάθειας. Πρέπει να το πούμε: Ευτυχώς που οι λογικές μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ευοδώθηκαν και ευτυχώς που η Νέα Δημοκρατία άσκησε σοβαρή πολιτική στα εθνικά μας θέματα…» 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις