Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Grill πειρασμοί στην είσοδο/έξοδο της πόλης, σε ένα διαφορετικό ψητοπωλείο νέας εποχής

Grill πειρασμοί στην είσοδο/έξοδο της πό...

Η δεύτερη γενιά ανέλαβε τα ηνία συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία

Αγαπημένη μας συνήθεια έχει γίνει το «Θυμάρι» στην εθνική οδό και πώς να μη γίνει άλλωστε; Είναι ένα προσιτό ψητοπωλείο νέας εποχής, που ενώ βασίζεται στις παραδοσιακές συνταγές, διαθέτει μοντέρνες, δημιουργικές πινελιές και δυνατές γεύσεις, που το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία του. Την αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση εκπροσωπεί η δεύτερη γενιά, οι αδελφοί  Κωνσταντίνος, Χριστίνα και Γεωργία Γιαννακοπούλου που πήραν τα ηνία από τον πατέρα τους με εξαιρετικό ζήλο και αφοσίωση. Διευθύνουν μάλιστα με επιτυχία και δύο αντίστοιχα καταστήματα στη Λεμεσό της Κύπρου.

Στο πατρινό «Θυμάρι» μπορείτε να απολαύσετε πεντανόστιμα σουβλάκια και τις πιο τέλειες πατάτες, το κλασικό «βρώμικο» σε πολύ λαχταριστή εκδοχή, αλλά και τις δημοφιλείς πίτες-γύρο στις οποίες η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει παράδοση και φήμη. Επίσης, σούπερ χορταστικά μπέργκερ, δροσερές σαλάτες και ποικιλίες κρεατικών. Ιδιαίτερη πρόταση είναι το «κοτόπουλο στο σουβλί» - μην το χάσετε. Το μενού περιλαμβάνει και ειδικά υγιεινά πιάτα για χορτοφάγους, όπως το πρωτότυπο και πεντανόστιμο σουβλάκι μανιτάρι.  Όλα τα υλικά είναι πρώτης ποιότητας, εγγυημένα αγνά και προσεκτικά επιλεγμένα. 

Στέκι για όλη την οικογένεια, για παρέες φίλων και φοιτητές, το «Θυμάρι» λειτουργεί σε ένα λιτό και ανάλαφρο περιβάλλον, ενώ η πρόσβαση είναι εύκολη, καθώς βρίσκεται στην είσοδο-έξοδο της πόλης και διαθέτει άνετο, δωρεάν πάρκινγκ. Καθημερινά λειτουργεί από τις 12 το μεσημέρι ως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ Παρασκευές και Σάββατα «κρατάει» ως τις 6 τα ξημερώματα.

Στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών 4 - Πάτρα 

Τηλ. Για παραγγελίες 2610450050

www.thymari.eu

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life