Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγε από τη ζωή ο "δάσκαλος" του ΟΤΕ Ανδρέας Καλφαγιάννης

Έφυγε από τη ζωή ο "δάσκαλος" ...

Το αποχαιρετούν οι συνάδελφοί του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο υπάλληλος του ΟΤΕ Ανδρέας Καλφαγιάννης. Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του στον ΟΤΕ, πολλοί εκ των οποίων τον αποκαλούσαν δάσκαλο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο συνάδελφός του Γιάννης Μυλωνάς ο Ανδρέας Καλφαγιάννης ταλαιπωρήθηκε τα 4 τελευταία χρόνια από εγκεφαλικό κι έφυγε από τη ζωή σήμερα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μυλωνά έχει ως εξής:

«Mε θλιψη αποχαιρετουμε αυριο τον βετερανο συναδελφο και ''δασκαλο'' πολλων απο εμας Ανδρεα Καλφαγιαννη.

Γεννηθηκε το 1934 στα προσφυγικα της Πατρας απο προσφυγικη οικογενεια και σπουδασε σε ραδιοτεχνικη σχολη της Αθηνας καθως και στις εξειδικευμενες τοτε σχολες του στρατου.

Διοριστηκε στον ΟΤΕ τον Απριλιο του 1959 στο τμημα αστικων εγκαταστασεων υπηρετωντας στο Αιτωλικο και μετα στην Πατρα οπου συμμετειχε σε δεκαδες κατασκευες τηλεφωνικων κεντρων στην πολη και στην γυρω ευρύτερη περιοχη.

Δραστηριος και κοινωνικος ηταν για πολλα χρονια μελος της ποδοσφαιρικης ομαδας της Λεσχης των εργαζομενων ΟΤΕ συμμετεχοντας σε πολλους αγωνες.

Ο ''δασκαλος '' Ανδρεας ηταν πολυ προθυμος να ακουσει και να λυσει καθε τεχνικο προβλημα πανω στα τηλεφωνικα κεντρα και διδαξε σε πολλα τεχνικα σεμιναρια αφηνοντας παρακαταθηκη πολλους και αξιους συναδελφους.

Τα 4 τελευταια χρονια ταιλαιπωρηθηκε απο ενα εγκεφαλικο και σημερα αναχωρησε για να συναντηση τους δικους του αγαπημενους ανθρωπους...ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ". 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις