Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

O Δήμαρχος Πατρέων στο πλευρό των απολυμένων εργαζομένων της Frigoglass

O Δήμαρχος Πατρέων στο πλευρό των απολυμ...

Θα δώσει το παρών στο συλλαλητήριο την Τρίτη το απόγευμα έξω από το Εργατικό Κέντρο

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, όπως έγινε γνωστό, θα παραβρεθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 19.30 το απόγευμα, στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στην οδό Κολοκοτρώνη για τις απολύσεις των εργαζομένων του εργοστασίου της Frigoglass.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης σε δήλωσή του για το θέμα ανέφερε τα εξής:

«Εκφράζουμε την στήριξή  στους εργαζόμενους του εργοστασίου της Frigoglass που χάνουν την δουλειά τους στον βωμό της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Ο κάθε επιχειρηματικός όμιλος αξιοποιεί τόσο εργατικό δυναμικό, όσο και για όσο χρόνο το χρειάζεται, προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη του. Εάν κερδίζουν περισσότερα σε άλλες χώρες, θα πάνε εκεί. Δούλους ψάχνουν.

Αυτή είναι η περίφημη «ανάπτυξη» υπέρ της οποίας τάσσονται οι κυβερνώντες και διάφοροι τοπικοί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες.

Να μην μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Οι εργαζόμενοι δεν είναι ο σάκος του μποξ πάνω στον οποίο μπορούν να ασκούνται οι κατέχοντες τον πλούτο και τα πολιτικά τους στηρίγματα.

Ο Πατραϊκός λαός να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων της Frigoglass.

Λύση υπέρ του λαού και των εργαζομένων υπάρχει, χρειάζεται ενότητα για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών που διευκολύνουν τέτοιες αντεργατικές και αντιλαϊκές εξελίξεις όπως αυτή της Frigoglass». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις