Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΙΔΙ

/

Ένα εναλλακτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών

Ένα εναλλακτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλι...

Συναρπαστικό καλοκαίρι με τους Μικρούς Επιστήμονες!

Ένα εναλλακτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, θα προσφέρει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το Κ.Δ.ΑΠ. "Μικροί  Επιστήμονες". Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απασχολούνται ευχάριστα και δημιουργικά, καθημερινά από τις 8π.μ. έως τις 4μ.μ. από τις 18 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου.

«Οι Μικροί Επιστήμονες» θα συμμετέχουν σε ποικίλες δραστηριότητες που θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον τους, όπως: ρομποτική, θεατρικό παιχνίδι, γυμναστική- yoga, πειράματα Φυσικής και Χημείας, καλλιτεχνικό εργαστήρι, cinema time, ομαδικά παιχνίδια, μαγειρική, play in English, μουσικοκινητική, σκάκι και επιτραπέζια!  

Επιπλέον βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στο κέντρο της Πάτρας (Γούναρη και Κανακάρη) ώστε να εξυπηρετεί εργαζόμενες μητέρες αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται να βρεθούν για κάποιες ώρες στο κέντρο της πόλης και επιθυμούν ένα ασφαλή χώρο όπου τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους!

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2019-2020. Οι αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ ( www.eetaa.gr ) ξεκινού ν στις 7 Ιουνίου. 

Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, επικοινωνήστε άμεσα για να κρατήσετε τη θέση σας για τη νέα σχολική χρονιά.

Πληροφορίες:

Stem&Arts/Μικροί επιστήμονες

Γούναρη 35& Κανακάρη, α΄ όροφος

Τηλ.2610 224565

http://www.stem-arts.gr/index.php/el/kdap

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being