Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ενα βίντεο που κόβει την ανάσα, πάνω από το Ναυάγιο της Ζακύνθου

Ενα βίντεο που κόβει την ανάσα, πάνω από...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μέσα από τα "μάτια" ενός drone

Όταν καταγράφεις εικόνες από ψηλά στο νησί της Ζακύνθου, οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την ομορφιά της φύσης. Και επειδή ένα καρέ (μια φωτογραφία) είναι χίλιες λέξεις, τα πολαπλάσιά της που αφορούν στο βίντεο, είναι σαφώς πιο ζωντανά και γλαφυρά.

Ο εικονολήπτης Χάρης Πομώνης ζει και εργάζεται αυτό τον καιρό στο νησί της Ζακύνθου, τον ελεύθερο χρόνο του ωστόσο, κάνει αυτό που αγαπά και δεν είναι άλλο, από την πρόκληση της επόμενης καλής λήψης, το μοντάζ των σκηνών που συνθέτουν την τυχαίοτητα του φωτισμού, των νεφώσεων στον ουρανό και το δέσιμο θάλασσας ξηράς σε ένα σκηνικό που από μόνο του βρίσκεται στην καρδιά εκατομμυρίων Ελλήνων και ξένων τουριστών. Το διάσημο ναυάγιο από ψηλά φαντάζει από μόνο του σαν ένα νησί.

Η λήψη του παρακάτω βίντεο έγινε από υψόμετρο τουλάχιστον 100 μέτρων και πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το ναυάγιο της Ζακύνθου, από ψηλά

Αξίζει να αναφέρουμε πως, τις όμορφες εικόνες από drone του γνωστού εικονολήπτη, φιλοξένησε με ειδική μνεία, η μεγάλη αμερικανική διαδικτυακή πλατφόρμα airvuz.com, που προβάλλει τη δουλειά που αφιλοκερδώς κάνουν επαγγελματίες ανα τον κόσμο, προβάλλοντας της ομορφιές του τόπου τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις