Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

O Σύλλογος "Φλόγα" ευχαριστεί την "Καλλιπάτειρα"

O Σύλλογος "Φλόγα" ευχαριστεί ...

Για την άρτια διοργάνωση του "Αχαιών Γεύμα Αγάπης"

Το Παράρτημα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» εκφράζει δημοσίως τις θερμές του ευχαριστίες στο Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα». Αφορμή είναι η άρτια διοργάνωση του «Αχαιών Γεύμα Αγάπης» υπέρ του αγώνα που δίνουν οι γονείς και τα παιδιά της «Φλόγας» ενάντια στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, “ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τη συντονίστρια του παραρτήματος «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» Πάτρας κ. Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη για το σύνολο της διοργάνωσης και τη διαρκή στήριξή της  στο Σύλλογό μας. Όπως και την Πρόεδρο του Σωματείου  Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρέσβη εκ Προσωπικοτήτων και Εθνική Πρέσβη της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Εύ Αγωνίζεσθαι, για την τιμή που απέδωσε στην πρόεδρο της «Φλόγας» Μαρία Τρυφωνίδη. 

Η «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» πρόσθεσε στον κουμπαρά του Συλλόγου μας, από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, το ποσό των 6.000  ευρώ. Η υποστήριξη του συγκεκριμένου Σωματείου δεν είναι μία απλή εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά αναγνώριση του σκληρού αγώνα που δίνουμε για όλα τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Το ποσό αυτό θα αξιοποιηθεί για τη λειτουργία του «Σπιτιού» των Παιδιών μας το οποίο φιλοξενεί παιδιά από όλη την Ελλάδα για όσο το απαιτούν οι ανάγκες της θεραπείας τους.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει η «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» τον Σύλλογό μας καθώς και το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης που διακατέχει τα μέλη του Σωματείου μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας κάνει να νιώθουμε πως αγωνιζόμαστε ανάμεσα σε φίλους. Φίλους, οι οποίοι μας θυμίζουν πως είμαστε δυνατοί και που με την στήριξη τους επιτυγχάνουμε τους στόχους μας για την καλύτερη ψυχολογική, κοινωνική, ιατρική  και οικονομική στήριξη του παιδιού με καρκίνο”.

  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> English...
    • Create a new word list...
  • Copy

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις