Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

To "μαρτύριο" του σταυρού... από Τρίτη τ΄αποτελέσματα!

To "μαρτύριο" του σταυρού... α...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πρακτικά θέματα και δυσκολίες καθυστερούν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

19:05 Σύμφωνα με νεότερη άτυπη ενημέρωση η σταυροδοσία δεν είναι πιθανό να βγει αυτή την εβδομάδα. Πλέον η πιο πιθανή ημέρα για την ολοκλήρωση της καταμέτρησης είναι η επόμενη Τρίτη...

 

12:15 Άγνωστο παραμένει πότε ακριβώς θα ανακοινωθεί η σταυροδοσία των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Δυτική Ελλάδα και σε όλη την χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η καταμέτρηση που ξεκίνησε επί της ουσίας το απόγευμα της Τρίτης, στο Πρωτοδικείο Πατρών δεν έχει ολοκληρωθεί ενώ γίνεται και επαναληπτική καταμέτρηση σε κάποια τμήματα.

Όπως μάθαμε, η καθυστέρηση που υπάρχει, οφείλεται σε πρακτικά θέματα ενώ τα αποτελέσματα της καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων ευρωβουλευτών φαίνεται ότι θα ανακοινωθούν σήμερα από το Πρωτοδικείο Πατρών.

Από την άλλη είναι πολύ δύσκολο, έως απίθανο, να ανακοινωθούν σήμερα τα αποτελέσματα για τις Περιφερειακές εκλογές και τις Δημοτικές εκλογές.

 

Προηγούνται τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

Στο Πρωτοδικείο Πατρών, όπως διαπιστώσαμε, το προσωπικό των δικαστηρίων είναι επί ποδός προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαδικασία της καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων αλλά και των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Ουσιαστικά γίνεται ένας αγώνας δρόμου μέχρι την επικύρωση και την ανάρτηση των αποτελεσμάτων με το εγχείρημα να είναι δύσκολο να επιτευχθεί άμεσα με το σενάριο να δούμε τα αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα, να μην αποκλείεται.

Η εικόνα μέσα από τις αίθουσες του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις