Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Σε Μυτιλήνη & Χίο θα εμφανιστεί live η Πατρινή μουσικός και βοκαλίστα Αγγελική Τουμπανάκη

Σε Μυτιλήνη & Χίο θα εμφανιστεί live...

Μαζί της θα έχει τρεις εξαιρετικούς μουσικούς

Η Πατρινής καταγωγής μουσικός και ερμηνεύτρια Αγγελική Τουμπανάκη με το Toubanaki Music Projects θα βρεθεί ξανά στη Χίο, στο Odyssey Wine Bar, Λ. Αιγαίου 102, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 ενώ δύο μέρες πριν την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 θα εμφανιστεί live στη Μυτιλήνη. Μαζί με τους εκλεκτούς και μουσικά ευέλικτους συνεργάτες της η Αγγελική Τουμπανάκη θα παρουσιάσει τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, δημιουργώντας ένα πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον με φυσικούς και ηλεκτρονικούς ήχους.

Η βοκαλίστα / ερμηνεύτρια Αγγελική Τουμπανάκη, λοιπόν με δεκατέσσερα χρόνια μουσικής διαδρομής στη Contemporary Vocal, World και Electronic Jazz, παρουσιάζει πρωτότυπες συνθέσεις, τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, αλλά και σκοπούς από την παράδοση των Βαλκανίων, της Μεσογείου και της Ανατολίας.

Μαζί με τους συνεργάτες της, Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν, τον Απόστολο Καλτσά στο μπάσο και τον Ηλία Δουμάνη στα ντραμς και τα κρουστά δημιουργούν ένα σύγχρονο, ιδιαίτερο ηχητικό περιβάλλον, με φυσικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, λούπες και πολυφωνίες.

Το τσιγγάνικο Gelem, η θρυλική μεξικάνα Llorona, η Φάτα Μοργκάνα του ποιητή, η Τρυγόνα της πολυφωνίας, το τραγικό Strange Fruit συνδέονται μέσα από την ερμηνευτική αισθητική και ενορχηστρωτική προσέγγιση της Αγγελικής και των συνεργατών της, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή, loops, Fx

Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, loops

Ηλίας Δουμάνης: τύμπανα, pads, music design programming

Θάνος Σταυρίδης: ακορντεόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture