Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας καταφθάνει 11/6 η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας καταφθάνει 1...

Για ένα μοναδικό μουσικό live που "έσκισε" στο Gazarte

Η γνωστή και ιδιαιτέρως αγαπητή ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μετά από έναν δυνατό καλλιτεχνικό χειμώνα στη μουσική σκηνή του Gazarte στην Αθήνα με τρεις συνεχόμενες παρατάσεις και διθυραμβικές κριτικές από μουσικοκριτικούς & κοινό, θα έρθει την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο στην Πάτρα.

 «Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, η διαχρονική ερμηνεύτρια μαζί με πέντε ταλαντούχους σολίστες μουσικούς, θα μοιραστεί μαζί μας μία από τις πιο επιτυχημένες φετινές παραστάσεις!

 Πρόκειται για ένα πρόγραμμα – αποκάλυψη,  στο οποίο η ροκ διάθεση, η  ανεξάντλητη ενέργεια και ο πηγαίος αυθορμητισμός της ορμητικής και αεικίνητης Άλκηστης Πρωτοψάλτη εναλλάσσονται με εξαιρετικές ακουστικές στιγμές, που γαληνεύουν τη ψυχή μας, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

«Σε απευθείας σύνδεση», ένα κρεσέντο χαράς, με ιδιαίτερες εκπλήξεις όπου απολαμβάνουμε τη μοναδική Άλκηστη Πρωτοψάλτη να ερμηνεύει τα ωραιότερα τραγούδια της, που αποτελούν σταθερή αξία στο χρόνο, αλλά και το νέο της υλικό, επιβεβαιώνοντας πως η αγάπη μας μαζί της θα κρατήσει αιώνια!

 Συμμετέχει ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιάννης Μαθές και οι μουσικοί:

Θωμάς Κοντογεώργης: Πιάνο /Ενορχηστρώσεις

Πέτρος Βαρθακούρης: Mπάσο

Παντελής Ντζιάλας: Κιθάρα

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος: Τρομπόνι

Κώστας Μυλωνάς: Κρουστά

Για την παράσταση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη η δημοσιογράφος Γιώτα Συκκά έγραψε στην εφημερίδα «Η Καθημερινή»:

"Σε μια εποχή που μας στενεύει όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχικά, φεύγοντας από το Gazarte νιώθεις ότι με την παράσταση της «Σε απευθείας σύνδεση» η Πρωτοψάλτη δεν έχασε τίποτα από εκείνη την εγκαρδιότητα των περασμένων δεκαετιών. Μέσα σε δυόμισι ώρες ανέτρεξε στο ρεπερτόριό της αλλά και σε τραγούδια άλλων, με απρόβλεπτες αλλά ποτέ επιδεικτικές ενορχηστρώσεις, παίζοντας όχι μόνο με το λαϊκό, αλλά και με την μπόσα νόβα, το μάμπο, το σουίνγκ ακόμη και την ντίσκο. Με το ταλέντο μιας ομάδας νέων μουσικών, οι οποίοι μοιάζουν να το χαίρονται όσο και η ίδια.

Απελευθερωμένη και χαλαρή όσο ποτέ, χόρευε, έπαιζε τύμπανα και κιθάρα, κατέβαινε από τη σκηνή στην πλατεία, ανέβαινε στους εξώστες. Επαγγελματίας μουσικός που τιμά την τέχνη της και τιμά το ίδιο φιλότιμα το κοινό που τη συντροφεύει, έκανε πράξη ότι τη συγκινεί: το τραγούδι θέλει σανίδι να φθαρεί και κορμιά για να το ζήσουν".

Ακόμα ο Διονύσης Χριστόπουλος έγραψε στο Μusicity.gr τα εξής:

“Ό, τι και να πει κανείς για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη εκ των υστέρων πάντα θα είναι κάτι λιγότερο από τη βιωμένη εμπειρία. Διότι οι ζωντανές της εμφανίσεις παραμένουν πάντα μοναδικές. Μια ανεπανάληπτη στιγμή ένωσης για εκείνη, την μουσική της και τους πιστούς της ακόλουθους – αν όχι οπαδούς – οι οποίοι κρέμονται από τα χείλη της και κινούνται από την φορά των εκρηκτικών της κινήσεων.

Τόσα κι άλλα τόσα «Χειροκροτήματα» για την Άλκηστη μελετημένη καριέρα των τελευταίων δεκαετιών. Ναι, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συνδέεται απευθείας με το κοινό της και του μεταγγίζει το πάθος και την ανεπανάληπτη ενέργειά της γιατί όπως χαμογελώντας παραφράζει η ίδια.. «Αυτή η αγάπη κρατάει αιώνια»!”.

 Ώρα προσέλευσης στο live: 20:00

Ώρα έναρξης: 21:00

Γενική είσοδος: 17 ευρώ

Σημεία Προπώλησης εισιτηρίων:

• Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

• Βιβλιοπωλείο Discover (Bούρβαχη 3-5,

Πεζόδρομος μεταξύ Κορίνθου & Μαιζώνος)

• Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου

(Αγίου Νικολάου 32)

• Seven Spots

• Reload Stores

• Καταστήματα WIND

Παραγωγή - gazarte

Oργάνωση Περιοδείας

Tώνια Δραγούνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture