Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Κυριάκος διέγραψε στέλεχος της ΝΔ μετά την επίθεση σε Κούνεβα

Ο Κυριάκος διέγραψε στέλεχος της ΝΔ μετά...

Η ανάρτηση του Κώστα Στεφανίδη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Στη διαγραφή του μέλους της Γραμματείας Οργανωτικού και συντονιστή ετεροδημοτών της ΝΔ Κώστα Στεφανίδη προχώρησε πριν από λίγο ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Αιτία η επίθεση του, πρώην πλέον στελέχους της ΝΔ κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Κώστας Στεφανίδης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την ευρωβουλή, όπου φάνηκε ότι η κυρία Κούνεβα δεν επανεκλέγεται έγραψε στο facebook: «Τώρα που η Κούνεβα του Σύριζα δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα!».

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με αποτέλεσμα το στέλεχος της ΝΔ να το κατεβάσει, ωστόσο αναπαράχθηκε από τα social  media.

Πριν από λίγο ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στο twitter, έκανε γνωστή την απόφασή του Κυριάκου Μητσοτάκη για διαγραφή του Κώστα Στεφανίδη. Όπως έγραψε ο γραμματέας της ΝΔ:

Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών  κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ.  Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην Παράταξή μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις