Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Μόνο η Πάτρα, μόνο μπροστά!

Νίκος Νικολόπουλος: Μόνο η Πάτρα, μόνο μπροστά!

Τι ειπώθηκε στην ενημέρωση των δημοσιογράφων

Σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Παπαματθαίου ολοκλήρωσε την ενημέρωση των δημοσιογράφων για την προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Νικολόπουλου και των στελεχών της δημοτικής του παράταξης. Ο εκπρόσωπος τύπου κάλεσε τους εκλογείς να ψηφίσουν την Κυριακή με γνώμονα μόνο το συμφέρον της Πάτρας και επικαλέστηκε δημοσκοπικά ευρήματα, που δείχνουν ότι «η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» είναι πλέον μια μεγάλη αυτοδιοικητική δύναμη, που θα διεκδικήσει την Δημαρχία την δεύτερη Κυριακή από τον απερχόμενο δήμαρχο του ΚΚΕ Κώστα Πελετίδη», όπως είπε.

Ξεκινώντας την ενημέρωση υπογράμμισε:

«Αντικρίζουμε το τέλος της πρώτης φάσης της προεκλογικής περιόδου. Η αποφασιστική μάχη θα δοθεί αυτή την Κυριακή και θα είναι το προοίμιο του τελικού  αποτελέσματος του β γύρου.

Η 26η Μαϊου προδικάζει το αποτέλεσμα της Κυριακής 2ας Ιουνίου. Καλούμε όλους  τους συμπολίτες να ψηφίσουν τώρα αυτόν που πιστεύουν ότι θα είναι ο καλύτερος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος και η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, χωρίς κομματική επικάλυψη και συνακόλουθα χωρίς κομματική επικυριαρχία, χωρίς χρεωστούμενα εκπροσωπώντας τους Πατρινούς και μόνον τους Πατρινούς, διεκδικούν την Δημαρχία για τους Πατρινούς και μόνον για αυτούς.

Δεν θα την προσφέρουμε ούτε θα την αφιερώσουμε σε κανένα κόμμα, δεν θα γίνουμε περιφερόμενο τρόπαιο ή  σκαμνάκι ή τεκμήριο επιτυχίας πολιτικού κόμματος ή αρχηγού.

Τίποτα από αυτά δεν μας αφορά και δεν μας ενδιαφέρει.

Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε την «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ».  Ό,τι δικαιούμαστε ως πόλη θα το απαιτήσουμε με σθένος επιμονή και αποφασιστικότητα. Δεν θα δεχθούμε αρνήσεις ούτε εκπτώσεις γιατί δεν συναλλαχθήκαμε με κανένα και δεν έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε συμψηφισμούς.

Δεν θα αναλωθούμε και δεν θα σπαταλήσουμε ενέργεια και αγωνιστικότητα  ζητώντας παράλογα πράγματα από εκείνους που δεν μπορούν να τα κάνουν μόνο και μόνο για να  έχουμε την ευκαιρία να καταγγείλουμε τους κακούς και την αντιλαϊκή τους πολιτική.

Δεν θα κοροϊδέψουμε κανέναν κάνοντας show μια  βόλτα στην Αθήνα για να δημιουργήσουν οι άλλοι θέσεις εργασίας για μας. Θα τις δημιουργήσουμε μόνοι μας όπου μπορούμε και όπου δεν φτάνουμε εμείς  μόνοι μας θα απαιτήσουμε την συνδρομή τους.

Με λίγα λόγια εμείς θα εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των Πατρινών και όχι την πολιτική του ενός ή του άλλου προσώπου ή κόμματος. Ούτε θα χρησιμοποιήσουμε τον αγώνα μας και την επιτυχία μας σαν εργαλείο προσωπικής ανέλιξης. Εξ ορισμού δεν έχουμε τέτοια ανάγκη.

Οι υποψήφιοί μας είναι νέοι με ενθουσιασμό χωρίς βαρίδια. Συνεκτικός κρίκος το πάθος για μια πολύ καλύτερη πόλη, για να ξαναδημιουργήσουμε και να ξεπεράσουμε τα περασμένα μεγαλεία.

Δεν σκέφτονται όλοι έτσι. Ο Δήμος μας είναι σημαντικό έπαθλο για πολλούς. Μάθαμε ότι δικηγόροι, προσκείμενοι στο ΚΚΕ,  από όλη την Ελλάδα αιτούνται να τοποθετηθούν ως δικαστικοί αντιπρόσωποι σε κάποιο από τα 331 εκλογικά τμήματα της Πάτρας. Προφανώς υπάρχουν λόγοι. Μην ξεχνάμε ότι οι ετεροδημότες δικαστικοί αντιπρόσωποι ψηφίζουν όπου υπηρετούν».

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ακολούθως, ο κ. Παπαματθαίου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» λέγοντας:

«Δουλέψαμε πολύ για να δημιουργήσουμε ένα συγκεκριμένο ρεαλιστικό και εφικτό σχέδιο για την ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ. Το περιγράφουμε στο Πρόγραμμά μας και εκθέσαμε τον εαυτό μας στην κριτική όλων πριν ακόμα ζητήσουμε την ψήφο τους. Δυστυχώς μόνο εμείς το κάναμε αυτό.

Δυστυχώς γιατί αν οι άλλες παρατάξεις είχαν κάνει κάτι παρόμοιο θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε και να εφαρμόσουμε  κάθε καλή τους ιδέα προς όφελος της πόλης.  

Φαίνεται όμως ότι για τους υπόλοιπους υποψηφίους οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές. Κατανοητό και  λυπηρό ταυτόχρονα.

Δεν εκθέσαμε όμως μόνο το πρόγραμμά μας για την πόλη αλλά και την πολιτική μας για τις παρούσες και μελλοντικές συνεργασίες. Δηλώσαμε ότι  η ψήφος στην παράταξή μας δεν προστίθεται στις ψήφους του κ. Πελετίδη.

 Θα στηρίξουμε όποιον άλλο βρεθεί απέναντί του στον Β γύρο, αν βεβαίως δεν είμαστε εμείς αυτοί.

Πάλι δυστυχώς οι άλλες παρατάξεις πλην του κ. Παπαδημάτου που συντάχθηκε με τον κ. Πελετίδη, και για τις οποίες το δίλημμα είναι πολύ πιο πιθανό, ακόμα σιωπούν παρά τα συνεχή ερωτήματά μας. Όμως και η σιωπή εμπεριέχει απάντηση».

«ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ: ΠΑΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ»

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος τύπου αποκάλυψε ευρήματα της τελευταίας δημοσκόπησης της εταιρείας Gold Star Pro, που επιβεβαιώνουν ότι η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» είναι σε τροχιά πρόκρισης στον β’ γύρο. Είπε:

«Είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενη ενημέρωση σε φήμες που διασπείρονται και  σε αμφισβήτηση ποσοστών από δημοσκοπήσεις που είχαμε επικαλεστεί.

Είναι πάγια τακτική μας να είμαστε ξεκάθαροι και να μην θολώνουμε νερά. Για αυτό προτείναμε διενέργεια  κοινής δημοσκόπησης από όλες τις παρατάξεις.

 Όλοι ξέρουμε ότι δημοσκοπήσεις έγιναν και γίνονται, και από τοπικές εταιρείες,  το τελευταίο διάστημα μάλιστα κυλιόμενες και μερικές είναι κατ εντολή δημοτικών παρατάξεων ή/και στενά συνδεδεμένων μαζί τους κομμάτων ή/και άλλων παρατάξεων, ίσως πληρωμένες με χρήματα των συνδημοτών μας ή/και αυτών της περιφέρειάς μας. Καμία δεν έχει ανακοινωθεί.

Εμείς έχουμε την εξουσιοδότηση να δημοσιοποιήσουμε την τελευταία, χθεσινή, δημοσκόπηση για τον Δήμο της Πάτρας. Διενεργήθηκε από  την εταιρεία GOLD STAR PRO δίνει τα παρακάτω ποσοστά :

 Πελετίδης 25,9%, Νικολόπουλος 18,2%, Αλεξόπουλος 14,6%, Ρώρος 11,2%, Παπαδημάτος 6,6%, Αναποφάσιστοι 8,7% .

Να επαναλάβουμε, οι δημοσκοπήσεις δεν δηλώνουν αποτέλεσμα εκλογών. Δείχνουν αυτό που δηλώνουν οι ερωτώμενοι κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Θεωρούνται ως εικόνα μιας τάσης στο εκλογικό σώμα».

«ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ»

Τέλος, ο κ. Νίκος Παπαματθαίου αναφέρθηκε και στις στοιχηματικές αποδόσεις, τονίζοντας:

«Πολλοί, όχι εμείς,  θεωρούν εγκυρότερα τα στοιχεία από στοιχηματικές εταιρείες, με το επιχείρημα ότι αυτές διακινδυνεύουν τα χρήματά τους. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά γιατί οι αποδόσεις των εταιρειών αυτών εξαρτώνται και από άλλους παράγοντες εκτός από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. Σημαντικός παράγων πχ είναι το συνολικό ύψος των στοιχημάτων σε μια επιλογή.

Ακόμα και έτσι όμως δύο στοιχηματικές εταιρείες που τυχαία επιλέξαμε, η Betshop και η Bethome προβλέπουν ότι στον Β’ γύρο θα είναι Πελετίδης και Νικολόπουλος».

ΝΑΝΣΥΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΕΣ!

Από την πλευρά της η υπεύθυνη ενημέρωσης Νάνσυ Αβραμοπούλου αναφέρθηκε στο σχέδιο της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» για την πολεοδομική ανασυγκρότηση της Αχαϊκής πρωτεύουσας, λέγοντας:

«Η σωστή επιλογή έργων υποδομών και η έγκαιρη χρηματοδότησή τους ώστε να μας βοηθήσει στην βελτίωση της οικονομικής πορείας της πόλης στην παρούσα κρίση, προϋποθέτει την ύπαρξη «ώριμων» μελετητικά έργων, σωστά επιλεγμένων και κοινωνικά αποδεκτών.

Τότε η επιτάχυνση υλοποίησής τους θα έχει άμεσα θετικά αποτελέσματα.

Αυτό εγγυάται ο επόμενος Δήμαρχος Πατρέων ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ολοκλήρωση ώριμων,σχεδιασμός νέων και εκμετάλλευση των μεγάλων έργων

 

Η ΠΑΤΡΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

Με Δήμαρχο τον ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

Με συγκεκριμένα έργα :

-Camping και έλος Αγυιάς

-Αποθήκες ΑΣΟ

-Ανοικτό Θέατρο 2000 - 3.000 θεσεων στον Ρηγανόκαμπο

-Κλειστό θέατρο – Εργοστάσιο τέχνης εάν οικονομοτεχνικά κρίνεται συμφέρουσα η αποκατάσταση

-Δημοτικό θέατρο Απόλλων

-Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο

-Αξιοποίηση Λαδόπουλου

-Αρσάκειο

-Συνεδριακό – Εκθεσιακό κέντρο – πολυχώρος πολιτισμού

-Νέο δημαρχείο εκτός κέντρου

-Αξιοποίηση παλαιού δημαρχείου ως δείγμα Ιστορικού Αρχοντικού,  κάλυψη επίσημων εθιμοτυπικών εκδηλώσεων της πόλης και τέλεσης πολιτικών γάμων.

-Κτίριο κληροδοτήματος Κόλλα (αγίου Ανδρέου – Παντανάσσης – Όθωνος Αμαλίας

-Αξιοποίηση Κληροδοτήματος ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΥ στις Ιτιές

-Δημιουργία Χώρων Στάθμευσης (Γκότση, Υψ. Αλώνια, κλπ.)

-Πάρκινγκ ακούμε χρόνια και Πάρκινγκ δε βλέπουμε. Το υποσχόμαστε λοιπόν.

-Υπόγεια πάρκινγκ κάτω από τα ψηλά αλώνια, στο τέρμα της οδού Γκότση κάτω από τον λόφο και σε άλλα σημεία της πόλης.

-Αστικές αναπλάσεις σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.

-Μεγάλο Αρχαιολογικό Περίπατο με πεζόδρομο εκεί όπου βρίσκονται οι σημαντικότεροι χώροι πολιτισμού της Πόλης.

Με τον ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ στη Νεα Πατρα η ανάπτυξη θα είναι γεγονός,  με έργα υποδομής και νέες θέσεις εργασίας

Γιατί τώρα,  όλοι πλέον οι Πατρινό το αναγνωρίζουν:

Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ και ξέρει και μπορεί»!

  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις