Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

500 Πατρινοί στηρίζουν Παπαδημάτο για τον δήμο Πατρέων

500 Πατρινοί στηρίζουν Παπαδημάτο για το...

Η ανακοίνωση των συμπολιτών που προσυπογράφουν το κείμενο

Τη συμπαράταξή τους με το Νίκο Παπαδημάτο στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής δηλώνουν με ανακοίνωσή που συνοδεύεται από τις υπογραφές τους 500 Πατρινοί. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

Τρεις μέρες πριν τις κρίσιμες δημοτικές εκλογές όλους εμάς μας ενώνει η πεποίθηση ότι ο Δήμος Πατρέων μπορεί και πρέπει να αλλάξει σε λειτουργία, ποιότητα και αισθητική, να γίνει φιλικός, προσιτός, ανθρώπινος, συμμετοχικός.

Ο Δήμος Πατρέων είναι ένας δήμος με πολύ σημαντική ιστορία, με φυσική ομορφιά και θύλακες αξιόλογης αρχιτεκτονικής αλλά και τεράστια προβλήματα. Πιστεύουμε ότι έχουμε δυο βασικές επιλογές: ή καθόμαστε και άβουλα περιμένουμε να αλλάξουν τα δεδομένα χωρίς εμάς για εμάς ή συμμετέχουμε, αγωνιζόμαστε και παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

Σημασία έχει να δούμε τι θα κάνουμε εμείς ώστε η Πάτρα να αποκτήσει νέο δήμαρχο αντάξιο των προσδοκιών της ιστορίας της. Εμείς διαλέγουμε λοιπόν να συμμετέχουμε. Διαλέγουμε την προσπάθεια. Διαλέγουμε τον θετικό τρόπο. Διαλέγουμε την δουλειά. Διαλέγουμε να κάνουμε την ελπίδα πράξη. Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Παπαδημάτο και τον συνδυασμό του ΠΑΤΡΑ-ΕΝΩΜΕΝΗ. Είναι ο μόνος που θέλει και μπορεί να αλλάξει την πόλη. Πάμε να φύγουμε μπροστά.

Ο Νίκος Παπαδημάτος, όπως έχει δείξει σε όλη την διαδρομή του, στο κοινοβούλιο, στην ιατρική, στο νεολαΐστικο κίνημα, στους κοινωνικούς αγώνες, έχει όλα τα εχέγγυα. Όχι με σχέδια φαραωνικά, μεγαλοστομίες και διακηρύξεις, αλλά με πραγματικές λύσεις στα οξυμένα προβλήματα της Πάτρας και των δημοτικών της διαμερισμάτων.

Συστρατευόμαστε μαζί του, να φτιάξουμε μαζί μια πόλη ελεύθερων ανθρώπων που θα ενώνονται με δυνατούς δεσμούς και οδηγό την αγάπη τους για την Πάτρα. Γιατί αυτή είναι η δύναμη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δίνει την δυνατότητα για έναν μόνιμο ανοιχτό διάλογο με όλους ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα της πόλης.

Όλοι εμείς που προσυπογράφουμε την συμπαράταξή μας με τον αυριανό δήμαρχο Νίκο Παπαδημάτο είμαστε κομμάτι της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην πόλη.

Απευθύνουμε προσκλητήριο σε όλους τους συνδημότες και συνδημότισσες και τους καλούμε δίπλα μας σε αυτό το μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα που έχει δημιουργηθεί για την παράταξή μας ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ώστε την προσεχή Κυριακή να κάνουμε το πρώτο βήμα και στις 2 Ιουνίου 2019 να εκλέξουμε δήμαρχο Πατρέων τον Νίκο Παπαδημάτο.

Έχει την εμπειρία, έχει την τεχνογνωσία, έχει ολοκληρωμένο σχέδιο, έχει άξιους συνεργάτες αλλά και τον ενθουσιασμό και την όρεξη.

Όλοι μαζί να ανατρέψουμε το κατεστημένο, τις αγκυλώσεις, τις καταστροφικές πολιτικές.

Να μετατρέψουμε το θυμό μας σε ελπίδα, σε δημιουργικότητα, σε πράξη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις