Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Παπαδημάτος: "Απόψε η συγκέντρωση νίκης και γιορτής για την Πάτρα μας"

Νίκος Παπαδημάτος: "Απόψε η συγκέντ...

Στις 8 το βραδυ της Παρασκευής η κεντρική πολιτική συγκέντρωση του συνδυασμού "Πάτρα Ενωμένη"

Στις 8 απόψε το βράδυ μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη», στη συμβολή της Αγίου Ανδρέου με την Γεροκωστοπούλου, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου δημάρχου Νίκου Παπαδημάτου .

«Δεν πρέπει να λείψει κανείς από την συγκέντρωσή μας, γιατί κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα που δίνουμε για να γυρίσουμε σελίδα για την Πάτρα που αγαπάμε», αναφέρει  ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος.

«Η ανταπόκριση των πολιτών, από κάθε γωνιά του Δήμου, είναι ενθουσιώδης στο κάλεσμα του αυριανού Δημάρχου, για την επισφράγιση της νικηφόρας πορείας του προεκλογικού αγώνα, με την μεγαλειώδη εκδήλωση, όπου ο Νίκος Παπαδημάτος θα μιλήσει για την ανάγκη της ενότητας , της συναίνεσης και της ομοψυχίας, προκειμένου η τρίτη πόλη της χώρας να βρεθεί στην θέση που της αξίζει» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στην σημερινή συγκέντρωση θα παραστεί και θα χαιρετήσει ο πρώην υπουργός Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος , «δηλώνοντας την αμέριστη στήριξη του στο Νίκο Παπαδημάτο και εκφράζοντας την απόλυτη βεβαιότητά του για τη νίκη του υποψηφίου Δημάρχου» όπως επισημαίνεται στην προαναγγελία της αποψινής εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις