Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε ιχθυόσκαλα και λαχαναγορά ο Νίκος Νικολόπουλος

Σε ιχθυόσκαλα και λαχαναγορά ο Νίκος Νικολόπουλος

Από τα χαράματα

Στην ιχθυόσκαλα βρέθηκε τα χαράματα, συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Νίκος Νικολόπουλος που επισκέφθηκε τους ιχθυέμπορους αλλά και παραγωγούς και εργαζόμενους στην Λαχαναγορά .

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού Νέα Πάτρα:

«Η εμφάνιση Νικολόπουλου, πολύ πριν γλυκό χαράξει, προκάλεσε εξαιρετική εντύπωση, γιατί ήταν η πρώτη φορά που ένας υποψήφιος Δήμαρχος συγχρονίσθηκε με το άγριο ωράριο τους και νοιάσθηκε να συνομιλήσει μαζί τους και να ακούσει τα προβλήματα τους.

Στη λαχαναγορά ο Νίκος Νικολόπουλος μίλησε με έναν έναν ξεχωριστά τους παραγωγούς και τους εμπόρους, ενώ το ίδιο έκανε και στην Ιχθυόσκαλα. Όλοι διατράνωσαν την αγωνία τους για το μέλλον των άνεργων παιδιών τους, δικαιώνοντας τον υποψήφιο δήμαρχο της «νέας Πάτρας» που έχει στην πρώτη σελίδα της προεκλογικής του ατζέντας την ανάπτυξη και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

 

Μετά τις περιοδείες στην Λαχαναγορά και την ιχθυόσκαλα ο Νίκος Νικολόπουλος και οι στενοί συνεργάτες του επισκέφθηκαν όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «τα στέκια του νυχτοκάματου και τα μαγαζιά που φροντίζουν για την αποφόρτιση  των ανθρώπων της νύχτας.

Η συνισταμένη των περιοδειών του επικεφαλής της «νέας Πάτρας» Νίκου Νικολόπουλου είναι ότι η παρουσία του σε  ξεχασμένους και παραμελημένους χώρους των ανθρώπων του μόχθου προκάλεσε σπουδαία εντύπωση, για αυτό και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό. Σημειωτέον, με τον ίδιο ενθουσιασμό τον είχαν υποδεχθεί και χθες οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες και οδηγοί του «Ράδιο express»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις