Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λιποθύμησε η νεαρή Αμερικανίδα ηθοποιός Ελ Φάνινγκ στις Κάννες

Λιποθύμησε η νεαρή Αμερικανίδα ηθοποιός ...

Φορούσε ένα πολύ στενό φόρεμα με κορσέ

Η όμορφη νεαρή ηθοποιός Ελ Φάνινγκ που είναι εκ των μελών της κριτικής επιτροπής του φετινού Φεστιβάλ των Καννών, βρισκόταν στο δείπνο Chopard Trophee και ξαφνικά λιποθύμησε, πέφτοντας από την καρέκλα της.

Όπως διαβάσαμε στο σάιτ της εφημερίδας Έθνος, η 21χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, Ελ Φάνινγκ λιποθύμησε επειδή το Prada φόρεμα με τον ενσωματωμένο κορσέ που επέλεξε να φορέσει στο επίσημο αυτό δείπνο, ήταν υπερβολικά στενό και προφανώς την εμπόδισε στο να αναπνέει σωστά.

«Ωχ, είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο με το φόρεμα σε στυλ αποφοίτησης της δεκαετίας του 1950, αλλά όλα είναι καλά!», έγραψε η ξανθούλα Ελ Φάνινγκ στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία της προσθέτοντας τα hashtags #dresstootight και #timeofthemonth.

Η ηθοποιός βρισκόταν στο δείπνο Chopard Trophee και ξαφνικά στη στιγμή που ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Τιερί Φρεμό καλούσε στη σκηνή τον ηθοποιό Φρανσουά Σίβιλ, λιποθύμησε και έπεσε από την καρέκλα της. Η αδελφή της Ντακότα Φάνινγκ, επίσης ηθοποιός και ο Βρετανός ηθοποιός Κόλιν Φερθ έσπευσαν αμέσως να τη βοηθήσουν ενώ η ασφάλεια τις φυγάδευσε έξω από την αίθουσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της οικογένειας Φάνινγκ συμπιέζεται σε κορσέ και νιώθει δυσάρεστα. Πέρυσι, η Ντακότα Φάνινγκ δήλωσε ότι υπέφερε από τα κοστούμια εποχής που φορούσε στην τηλεοπτική σειρά «The Alienist», αποκαλύπτοντας ότι λιποθύμησε όταν φόρεσε 1η φορά ένα φόρεμα. «Μου φόρεσαν τον κορσέ και ναι, έλεγα: πέφτω, πέφτω, πέφτω. Έπρεπε να καθίσω».

Η φωτ. της Ελ Φάνινγκ είναι Vianney Le Caer/Invision/AP.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight