Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Ρώρος: «Υιοθετεί άραγε ο κ. Παπαδημάτος τις απόψεις περί εργασιακού μεσαίωνα;»

Γ. Ρώρος: «Υιοθετεί άραγε ο κ. Παπαδημάτ...

Τι ειπώθηκε στην ενημέρωση των δημοσιογράφων

Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων από την παράταξη «Ώρα Πατρών» του Γιώργου Ρώρου, αναφέρθηκαν τα εξής:

«Στον απόηχο της επίσκεψης του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα και τις πρόσφατες δηλώσεις του περί κατάργησης της πενθήμερης εργασίας, του 8ωρου και της ιδιωτικοποίησης της υγείας που έχουν προκαλέσει αναστάτωση η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ απευθύνει δημόσια ερώτημα στον υποψήφιο κ. Παπαδημάτο που έχει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και τους υπόλοιπους συνυποψήφιους αν υιοθετούν τις συγκεκριμένες απόψεις και πως θα τις διαχειριστούν στην άκρως υποθετική περίπτωση που θα έρθει η ώρα της υλοποίησής τους.

«Αρκετές από τις απαράδεκτες εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη ακουμπούν και στο θεσμικό ρόλο της δημοτικής και περιφερειακής Αρχής. Για παράδειγμα ποια είναι η επίσημη θέση του υποψήφιου Δημάρχου της Ν.Δ. στην Πάτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας που αφορά μεταξύ άλλων και το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο του οποίου εκτελεί χρέη Προέδρου ο εκάστοτε Δήμαρχος Πατρέων ή ποια είναι η θέση του για την κατάργηση της αργίας στο εμπόριο, την εργασία 7 ημέρες την εβδομάδα και το 8ωρο; Δηλαδή οι δημοτικοί υπάλληλοι θα δουλεύουν και τις επτά ημέρες της εβδομάδας; Περιμένουμε να μας απαντήσει, γιατί σε κάθε περίπτωση οι προτεινόμενες αλλαγές από τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το κόμμα του έχουν προκαλέσει μεγάλη σύγχυση και αναστάτωση στους εργαζόμενους, οι οποίοι διαπιστώνουν πως θα χάσουν κάθε κεκτημένο δικαίωμά τους και θα μετατραπούν σε εργαζόμενους- λάστιχο», τόνισε ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος.

Δεν τους βγαίνουν οι… μονάδες και επιστρατεύουν τις… χιλιάδες

Με έκπληξη παρακολουθούμε τα προεκλογικά «πυροτεχνήματα» ανευθυνότητας του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων, Γρηγόρη Αλεξόπουλου για τη δημιουργία 7.000 και πλέον θέσεων απασχόλησης, όταν ο ίδιος επί οκτώ χρόνια στην ίδια καρέκλα και νωρίτερα ως Δήμαρχος ή πρόεδρος της ΤΕΔΚ δεν έχει απαντήσει ακόμη στο ερώτημα «πόσες θέσεις εργασίας δημιούργησε»…

Προφανώς το άγχος του να επιδείξει προεκλογική κινητικότητα τον έχει αποσυντονίσει και τον οδηγεί σε εξαγγελίες τύπου «Μαυρογιαλούρου» τάζοντας «λαγούς με πετραχήλια».

Δυστυχώς, δεν έχει τίποτε καινούριο να πει γι’ αυτό και περιορίζεται, όπως και άλλοι συνυποψήφιοι στο εμπόριο ελπίδας πουλώντας ψεύτικες υποσχέσεις στο λαό της Πάτρας με σκοπό να υφαρπάξουν την ψήφο του.

Ευτυχώς όμως για τους Πατρινούς οι εποχές της πολιτικής με όρους του ’80 έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ανήκουν στο παρελθόν…

Οι Πατρινοί δεν τρώνε κουτόχορτο και γυρίζουν την πλάτη τους σε όλους εκείνους που ως άξια τέκνα του γερασμένου και ξεπερασμένου συστήματος κάνουν τα αδύνατα- δυνατά να το συντηρήσουν για να εξυπηρετούν μέσα απ’ αυτό τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Στην τελική ευθεία των εκλογών η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ καλεί τους Πατρινούς στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού που θα γίνει την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Το ρολόι της Τριών Συμμάχων, ορόσημο για την Πάτρα, γυρίζει στην ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ!

«Τώρα ξέρεις, ότι μπορούμε καλύτερα για τους Νέους, για τη Δημοκρατία, για την Πρόοδο».

Να είσαι εκεί!..»

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις