Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην αγαπημένη της Πάτρα, χθες η Σοφία Ζαχαράκη, συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η Σοφία Ζαχαράκη με τον υποψήφιο Περιφει...

Η Σοφία Ζαχαράκη με τον υποψήφιο Περιφειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας διατηρεί στενούς δεσμούς με την πόλη

Σε γνώριμα μέρη επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, η οποία βρέθηκε στην Πάτρα για την ομιλία του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ. Η Σοφία Ζαχαράκη αν και κατάγεται από την Ευρυτανία και ζει και εργάζεται στην Αθήνα, έχει δεσμούς με την Πάτρα και πολλούς γνωστούς και φίλους, τους οποίους είχε την ευκαιρία να δει και να φωτογραφηθεί μαζί τους στο περιθώριο της ομιλίας.

Βλέπετε, η αδελφή της Σοφίας, Μαρία Ζαχαράκη έχει παντρευτεί τον Πατρινό Βαγγέλη Πέρπερα, ενώ και η ίδια επισκέπτεται συχνά την Πάτρα. Ο γάμος τους είχε γίνει το 2011, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού και ακολούθησε δεξίωση στο Golf της Γλυφάδας.

Το 2016 το ζεύγος του Βαγγέλη Πέρπερα και της Μαρίας Ζαχαράκη, ήταν κουμπάροι στο γάμο της πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Χριστίνας Αλεξοπούλου με τον Πατρινό δικηγόρο Θόδωρο Τζαμαλούκα, που είχε γίνει στην Πάτρα.

Η Σοφία Ζαχαράκη είχε μιλήσει παλιότερα στο thebest.gr, σε συνέντευξη που είχε δώσει για τη σχέση της με την Πάτρα, λέγοντας τα εξής:

«Εμείς είμαστε από την Ευρυτανία. Αλλά από την Πάτρα κατάγεται ο σύζυγος της αδελφής μου. Έτσι, λόγω του Βαγγέλη (Πέρπερα), η Πάτρα είναι για την οικογένειά μας μια δική μας πόλη. Έχω καλούς φίλους στην Πάτρα και πολύ όμορφες αναμνήσεις από καλοκαίρια στο Ρίο αλλά και το καρναβάλι που και πάλι γνώρισα μέσω του Βαγγέλη».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις