Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Γεωργία Παπαντωνοπούλου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο και συστήνεται στο thebest.gr

 Η Γεωργία Παπαντωνοπούλου είναι υποψήφι...

Το προφίλ της υποψήφιας με τον συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά»

Η Γεωργία Παπαντωνοπούλου μεγάλωσε και ζει στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας και μεταφραστικής ορολογίας εφαρμοσμένων επιστημών, απόφοιτος του πανεπιστημίου U.C BERKELEY των ΗΠΑ.

Εργάστηκε επί σειρά ετών, ως καθηγήτρια Αγγλικής και μεταφράστρια, ενώ τα τελευταία χρόνια, διατηρεί μια ιδιόκτητη εταιρεία στο χώρο του Διαδικτύου με διεθνή παρουσία. Είναι μητέρα δύο εφήβων αγοριών, του Σπύρου και του Γιάννη, μαθητών Λυκείου σήμερα.

Το 2006 βρέθηκε για πρώτη φορά υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου εκλέχθηκε σε μια από τις πρώτες θέσεις

του συνδυασμού της, αλλά και σε ακόμη υψηλότερη στο σύνολο των υποψηφίων όλων των συνδυασμών. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Πατρών, του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης και υπηρέτησε τον πολιτιστικό τομέα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Σήμερα, 13 χρόνια μετά επιστρέφει στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, διεκδικώντας εκ νέου μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

με αυξημένο αίσθημα ευθύνης συμμετέχω στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό “Πρωτεύουσα ξανά” με επικεφαλής το Γρηγόρη Αλεξόπουλο. Με εμπειρία και γνώση, ευαισθησία και διάθεση προσφοράς, δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για

να μπορέσει η πόλη μας να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητά της και να γίνει και πάλι η Πρωτεύουσα του Νότου.

Η προοδευτική αλλαγή είναι επιτακτική ανάγκη για το καλό της Πάτρας μας και της καθημερινότητάς μας. Σας καλώ συνεπώς να συμπορευτούμε, με στόχο να δώσουμε στην πόλη μας μια νέα πνοή ,με γνώμονα την ανάπτυξη, την αξιοπρέπεια, την αξιοκρατία, τον πολιτισμό και την εξωστρέφεια.

Οραματίζομαι...,

- μια έξυπνη πόλη

που με τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών θα απλουστεύσει τη ζωή των πολιτών και θα φέρει πρόοδο και νέες θέσεις εργασίας, μέσα από την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, τις συνεργασίες με όλους τους τοπικούς φορείς, αλλά και την ιδιωτική πρωτοβουλία και τις νέες επενδύσεις που θα ευδοκιμήσουν σε ένα γόνιμο αναπτυξιακό έδαφος.

- Μια πόλη καθαρή

ανθρώπινη, φιλική και προς τους δημότες και τους φιλοξενούμενους, ικανή να προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον και να το διατηρήσει.

- Μια πόλη με σύγχρονες δομές κοινωνικής πρόνοιας

ιατρικής περίθαλψης και φροντίδας των ευπαθών ομάδων.

- Μια πόλη φιλική

στα άτομα με κινητικές ιδιαιτερότητες.

- Μια πόλη που θα στρέψει το βλέμμα στην τοπική επιστημονική κοινότητα

και θα αξιοποιήσει στο έπακρο το πανεπιστήμιό μας και τα λοιπά ανώτατα, εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής, αναδεικνύοντας και επενδύοντας όχι μόνο στο ανθρώπινο, επιστημονικό δυναμικό μας, αλλά και στο συνεδριακό τουρισμό και όλα τα ωφέλη που απορρέουν.

- Μια πόλη με σημείο αναφοράς τον πολιτισμό

πόλο έλξης πνεύματος, τεχνών και γραμμάτων.

- Μια πόλη που θα σέβεται την ιστορία της

και θα διαφυλάττει με κάθε τρόπο τα ιστορικά της κτήρια και θα τα αναβαθμίζει συνεχώς αναδεικνύοντάς τα σε σημεία πολιτιστικής κληρονομιάς για τις επόμενες γενεές.

- Μια πόλη που θα αγκαλιάζει τη θάλασσα

με ένα παραλιακό μέτωπο ανοιχτό για όλους και αξιοποιήσιμο προς όφελος όλων, ντόπιων και επισκεπτών.

- Μια πόλη Πρωτεύουσα του Καρναβαλιού

της χαράς και του κεφιού , όλο το χρόνο και προς πάσα κατεύθυνση, με διεθνή παρουσία και αξιοποίηση του ανθρωπίνου καρναβαλικού δυναμικού μας και του ντόπιου τουριστικού προϊόντος μας.

- Μια πόλη με αθλητικές ευαισθησίες,

δίπλα στον τοπικό αθλητισμό και τη νέα γενιά.

- Μια πόλη, Πρωτεύουσα του Αγίου Ανδρέα

κοιτίδα θρησκευτικού ενδιαφέροντος και εκκλησιαστικού τουρισμού. Με προσωπικό όραμα και διάθεση προσφοράς, αλλά και οδηγητή έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του στην τοπική αυτοδιοίκηση και έχει τη γνώση , την εμπειρία και τη θέληση να μας πάει μπροστά , ζητώ την εντολή σας για μια ακόμη φορά, για να κάνουμε πράξη , όσα ονειρευόμαστε...

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο . Ας πάρουμε την τύχη αυτή στα χέρια μας και ας καθορίσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας ..!

Σας ευχαριστώ.

Γεωργία Ι. Παπαντωνοπούλου

Καθηγήτρια Αγγλικής - Μεταφράστρια

Επιχειρηματίας στο χώρο του Διαδικτύου»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις