Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Ηρώ Κόττικα καλεσμένη στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη

Η Ηρώ Κόττικα καλεσμένη στην εκπομπή του...

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» του Νίκου Παπαδημάτου.

Καλεσμένος του δημοσιογράφου Γιάννη Πολίτη και του Αθηναϊκού τηλεοπτικού σταθμού Action24 ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρών, Νίκος Παπαδημάτος.  Το παρόν στο πολιτικό πάνελ έδωσαν υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού Αττικής. 

Η κοινή διαπίστωση της συζήτησης ήταν ότι από τις μικρές γειτονιές μέχρι και τις ευρύτερες περιφέρεις της Ελλάδας τα προβλήματα εξακολουθούν να είναι κοινά. Η καθαριότητα και η διαχείριση των απορριμμάτων  ήταν το κύριο θέμα που τέθηκε στο τραπέζι της συζήτησης.

Η θέση του κ. Παπαδημάτου για τα απορρίμματα ήταν ότι η διαχείρισή τους δεν μπορεί να γίνεται με την χρήση υγειονομικής ταφής (ΧΥΤΑ), αλλά μόνο μέσω εργοστασίου επεξεργασίας σκουπιδιών μέσω σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ).

Ο Γιάννης Πολίτης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρόβλημα του μεταναστευτικού στην πόλη μας και κατά πόσο έχει επιβαρυνθεί το καινούργιο λιμάνι από τα ρεύματα μεταναστών που επιθυμούν να μετακινηθούν μέσω αυτού προς την ηπειρωτική Ευρώπη. Ο κ.Παπαδημάτος απάντησε πως η λύση σε αυτό το διαχρονικό για την Πάτρα πρόβλημα πρέπει να δοθεί σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης τόσο της χώρας όσο και της Ευρώπης. Η διαχείριση της ροής των μεταναστών που επιθυμούν να φύγουν με προορισμό την ηπειρωτική Ευρώπη δεν αποτελεί πεδίο ευθύνης του δήμου. Από την άλλη πλευρά όμως, ο δήμος παραχωρώντας εκτάσεις και ακίνητα που του ανήκουν για την εγκατάσταση σταθμών ελέγχου της αστυνομίας, μπορεί να συντελέσει στην αποτελεσματικότερη φύλαξη της περιοχής γύρω από το λιμάνι. 

Παρούσα στο στούντιο ήταν και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Παπαδημάτου «Πάτρα Ενωμένη» Ηρώ Κόττικα, η οποία μοιράζεται με τον γνωστό δημοσιογράφο την ίδια αγάπη για τον κοινό τόπο καταγωγής τους, το πανέμορφο Μεγανήσι. Η ίδια δήλωσε «Ο Γιάννης Πολίτης είναι από τους αξιοπρεπέστερους του χώρου και διαπνέεται από έντονο δημοσιογραφικό ήθος. Η πρόσκλησή του στην πολιτική του εκπομπή μας τιμά ιδιαίτερα και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις