Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ομηρία οδηγού λεωφορείου - Άνδρας τον απειλούσε με μαχαίρι - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ηλεία: Ομηρία οδηγού λεωφορείου - Άνδρας...

Στην περιοχή της Ζαχάρως

Με μαχαίρι απειλούσε αλλοδαπός οδηγό λεωφορείου ΚΤΕΛ στην περιοχή της Ζαχάρως.

Ο οδηγός διατήρησε την ψυχραιμία του και σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να σταθμεύσει το όχημα στην άκρη του δρόμου, αφού ενδιαμέσως είχαν ενημερωθεί και οι αστυνομικές αρχές.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας κατάφερα να μπουν στο λεωφορείο και να ακινητοποιήσουν τον δράστη σώζοντας τη ζωή του οδηγού του λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Κρέστενα και Ζαχάρω είχε αρκετούς επιβάτες.

Ο αλλοδαπός υπήκοος Μπαγκλαντές με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο στο Αγρίδι επί της εθνικής οδού Πύργου - Κυπαρισσίας και στη συνέχεια χωρίς επιβάτες πλέον συνέχισε  την πορεία προς την Ζαχάρω.

Οι επιβάτες ενημέρωσαν την αστυνομία για το τι είχε συμβεί και άμεσα ξεκίνησαν δυνάμεις από την Ζαχάρω, την Κρέστενα και τον Πύργο προκειμένου να απελευθερώσουν και να σώσουν τον οδηγό του ΚΤΕΛ από την ομηρία.

Ο οδηγός στη διάρκεια της διαδρομής και φτάνοντας στη Ζαχάρω αντιλήφθηκε τα σήματα των αστυνομικών που ακολουθούσαν με τα οχήματα σταμάτησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και εκεί άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου αιφνίδια με αποτέλεσμα να μπουν οι αστυνομικοί άμεσα και να ακινητοποιήσουν το δράστη.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Ζαχάρω, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ηλείας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε συνεργασία τους  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, ένας 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πύργος - Ζαχάρω, απείλησε με μαχαίρι τον οδηγό του λεωφορείου και αφού αποβίβασε όλους τους επιβάτες στη συνέχεια κρατώντας όμηρο τον οδηγό, του ζήτησε να οδηγήσει προς την Καλαμάτα.

Ανάμεσα στους επιβάτες του λεωφορείου υπήρχε και αστυνομικός που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Ηλείας, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τους συναδέλφους του, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως να επέμβουν άμεσα, τη στιγμή που το λεωφορείο είχε σταματήσει σε πρατήριο υγρών καυσίμων, επιτυγχάνοντας να αφοπλίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

 

Πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις