Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πάτρα ενόψει των ευρωεκλογών – ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πάτρα ενόψ...

Χθες Πέμπτη

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με αφορμή την συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην Πάτρα με αφορμή τις ευρωεκλογές αναφέρονται τα εξής:

«Με επιτυχία και μεγάλη μαζικότητα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/5 στην Πάτρα, η κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εν όψει της μάχης των ευρωεκλογών. Ομιλητές στην εκδήλωση  ήταν ο Γιάννης Αγγελόπουλος, μέλος του ΠΣΟ  της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο Άγγελος Χάγιος μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Γιάννης Αγγελόπουλος, μεταφέροντας μια διεθνή εικόνα γύρω από τις αντιστάσεις των εργαζομένων, του λαού και της νεολαίας σε διάφορες χώρες της ΕΕ, με χαρακτηριστικό τον αγώνα των κίτρινων γιλέκων στη Γαλλία.

Στη συνέχεια, ο Άγγελος Χάγιος αναφέρθηκε  στον πραγματικό ρόλο της ΕΕ που έρχεται σε αντίθεση με τις πραγματικές του ανάγκες των λαών της Ευρώπης, καθώς και  την εντονότερη αντιδραστικοποίησή της σε βάρος λαού και νεολαίας. Παράλληλα, τόνισε την επικίνδυνη άνοδο της ακροδεξιάς και του εθνικισμού στην ΕΕ, με βασικούς εκφραστές τον Σαλβίνι και την Λεπέν, που έρχεται στο πλαίσιο της υιοθέτησης της ακροδεξιάς ατζέντας από όλο το φάσμα του αστικού πολιτικού συστήματος (ακόμα και των πιο δημοκρατικών βλ. Μακρόν) και την παράλληλη αδυναμία της αριστεράς πανευρωπαϊκά να γίνει αυτή ο εκφραστής της οργής και της κοινωνικής λαϊκής δυσαρέσκειας.

 Στο τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε η Κωνσταντίνα Θεοχαροπούλου, υποψήφια στις ευρωεκλογές με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και νεαρότερη υποψήφια ευρωβουλευτής, που πρόταξε την αναγκαιότητα στήριξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τη νεολαία και κάλεσε σε μαζική αντάρτικη ψήφο σε όλες τις κάλπες.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις