Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Προκρίθηκαν στον τελικό της Eurovision οι τραγουδίστριες της Αλβανίας & της Βόρειας Μακεδονίας -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Προκρίθηκαν στον τελικό της Eurovision ο...

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απέφυγε τεχνηέντως να αποκαλέσει τους βόρειους γείτονες μας με τη νέα τους επίσημη ονομασία

Ανάμεσα στις 10 χώρες που προκρίθηκαν από τον 2ο ημιτελικό της Eurovision 2019 βράδυ της Πέμπτης 16/5, ήταν και οι γειτονικές μας Αλβανία και North Macedonia – Bόρεια Μακεδονία. Πριν την παρουσίαση του τραγουδιού “Proud” με την 33χρονη ερμηνεύτρια Tamara Todevska από τα Σκόπια με την εντυπωσιακή βεραμάν τουαλέτα (που θα ταίριαζε σε τραπέζι γάμου) ο Γιώργος Καπουτζίδης, όπως σχολιάστηκε απέφυγε τεχνηέντως να πει τη νέα επίσημη ονομασία της γειτονικής χώρας, αναφέροντας «οι βόρειοι γείτονες μας για 1η φορά στη Γιουροβίζιον με το νέο τους όνομα». Στην πορεία μιας και η χώρα προκρίθηκε, η Μαρία Κοζάκου ανέφερε την ονομασία κανονικά, Βόρεια Μακεδονία.

Όπως ακούστηκε υπήρξε τις προηγούμενες μέρες ειδική σύσκεψη με πρωτοβουλία της EBU με τους παρουσιαστές – σχολιαστές όλων των χωρών της 64ης Γιουροβίζιον ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα και η γειτονική χώρα να αναφερθεί με τη νέα ονομασία της και όχι ως FYROM που ίσχυε έως πέρυσι.

Κάποιοι είπαν πως ο Σερραίος στην καταγωγή Γιώργος Καπουτζίδης δεν θέλησε με ευγενικό & πλάγιο τρόπο να ονοματίσει την ώρα της live περιγραφής του 2ου ημιτελικού τη χώρα ως Βόρεια Μακεδονία.

Η Ταμάρα με μία δυναμική μπαλάντα αφιερωμένη στις γυναίκες κατάφερε να περάσει κι έτσι θα διαγωνιστεί και στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Καλές γενικά εντυπώσεις άφησε και η γειτονική Αλβανία επίσης με μία γυναίκα ερμηνεύτρια με πολύ καλή φωνή αλλά και σέξι παρουσία, την 36χρονη Γιονίντα Μαλίτσι - Jonida Maliqi που ερμήνευσε το «Ktheju tokës» και ήταν ντυμένη σαν τσιγγάνα με ωραίο μπούστο και μία παρουσία που όπως σχολιάστηκε θύμισε τις δικές μας Μαρία Κορινθίου και Νίνα Λοτσάρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight