Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2019: Η Ελπίδα τραγούδησε το «Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ» στο Τελ Αβίβ –ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Eurovision 2019: Η Ελπίδα τραγούδησε το ...

Σε πάρτι του Euroclub τη Δευτέρα 13/5/2019 και αποθεώθηκε

Η ιδιαίτερα αγαπητή τραγουδίστρια Ελπίδα ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ όπου γίνεται η φετινή Γιουροβίζιον και έδωσε το "παρών" σε πάρτι του Euroclub, όπου τραγούδησε και συγκίνησε τους φαν του διαγωνισμού, το θρυλικό πλέον «Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ» με το οποίο είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον το 1979 που είχε τότε γίνει στο Ισραήλ. Η Ελπίδα τότε είχε καταταγεί 8η αν και μέχρι τα μέσα της βαθμολογίας ήταν στην πρώτη πεντάδα. Το βράδυ της Δευτέρας 13/5/2109, λοιπόν στο Euroclub η Ελπίδα αποθεώθηκε ερμηνεύοντας το επικό κομμάτι, «Σωκράτη, εσύ σουπερ στάρ«. Με ανεβασμένη διάθεση η Ελπίδα ερμήνευσε το δυναμικό κομμάτι και ξεσήκωσε το κοινό ενώ η ατμόσφαιρα μέσα στο club ήταν πανηγυρική και η ίδια η τραγουδίστρια το χάρηκε με την ψυχή της, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό.

Η Ελπίδα φέτος συμμετείχε και στην παρουσίαση των βίντεο κλιπ των 41 χωρών της 64ης Γιουροβίζιον που μετέδωσε η ΕΡΤ2.

Να θυμίσουμε πως η Ελπίδα είχε ξαναπάει στη Γιουροβίζιον, κάτι που λίγοι θυμούνται, το 1986 εκπροσωπώντας τότε την Κύπρο με το χορευτικό κομμάτι «Τώρα ζω» που όμως δεν τα είχε πάει καλά και είχε φτάσει μόλις μέχρι την 20η θέση.

Στο μεταξύ μετά τον πρώτο ημιτελικό στο χώρο του Expo του Τελ Αβίβ που χωράει πάνω από 7.000 θεατές, ακολουθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22.00 ο δεύτερος ημιτελικός και το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Οι δύο βραδιές θα μεταδοθούν ζωντανά επίσης από την ΕΡΤ2.

Επίσης για την λαμπερή βραδιά του τελικού όπως ακούστηκε εκτός της σούπερ σταρ Μαντόνα, θα εμφανιστούν στη σκηνή της Γιουροβίζιον από την Κοντσίτα και την Βέρκα Σερντούσκα μέχρι τον Σουηδό Μανς Ζέμερλοου που είχε νικήσει με το «Heroes» το 2015 στη Γιουροβίζιον της Βιέννης και την Ελένη Φουρέιρα που πέρυσι με την Κύπρο ήρθε 2η με το «Fuego».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight